ΑΚΙΔΑ: Σεμινάριο για την κατ’ οίκον εργασία


Έρευνα-Εμπειρία-Πολιτική και Πρακτικές Παιδαγωγικές Συνεπαγωγές

Η κατ’ οίκον εργασία θα βρεθεί στο επίκεντρο συνεδρίου με θέμα «Κατ’ οίκον εργασία: Έρευνα-Εμπειρία-Πολιτική και Πρακτικές Παιδαγωγικές Συνεπαγωγές» που διοργανώνει η Ανεξάρτητη Κίνηση Δασκάλων και Νηπιαγωγών (Α.Κί.ΔΑ) Λάρνακας, το Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2019 και ώρα 9:30-11:30 (εγγραφές 9:00-9:30) στο Δημοτικό Σχολείο Καθαρής – Δημήτρη Λιπέρτη στη Λάρνακα.

Σκοπός του συνεδρίου είναι να ξεκινήσει κατ’ αρχήν έναν διάλογο για το θέμα, να προβληματοποιήσει την ανάθεση κατ’ οίκον εργασίας και να θέσει ορισμένα κρίσιμα ερωτήματα που συνήθως αποφεύγονται. Η ανάθεση κατ’ οίκον εργασίας είναι μια πρακτική τόσο καθοριστική για τη μάθηση κι έχει πρόσθετη παιδαγωγική αξία που να δικαιολογεί την εφαρμογή της; Τις θέσεις τους θα παρουσιάσουν οι Δρ Λοΐζος Συμεού (Αναπληρωτής Καθηγητής, Σχολή Τεχνών και Επιστημών Αγωγής, Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο) και Αντώνης Ζαρίντας (Δάσκαλος), ενώ θα ακολουθήσει συζήτηση.

Δικαίωμα συμμετοχής €5. Θα δοθεί πιστοποιητικό συμμετοχής.

Για δηλώσεις στον σύνδεσμο https://bit.ly/2kIFOau ή με μήνυμα στα τηλέφωνα: 99473913 (Κώστας), 99879079 (Ειρήνη), 99857285 (Αναστασία).

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1313