ΠΑ.Δ.Ε.Δ. Πρωτοπορία: Συνέδριο «Η Δύναμη της Επικοινωνίας – 4 Εργαλεία για Εκπαιδευτικούς»


Πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία, το Σάββατο 16 Νοεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων της Π.Ο.Ε.Δ., το 4ο εκπαιδευτικό συνέδριο της ΠΑ.Δ.Ε.Δ. Πρωτοπορία Λευκωσία τη φετινή σχολική χρονιά.  Το θέμα του συνεδρίου ήταν η επικοινωνία με εισηγητή το Δρ. Σάββα Τρίχα.

Μέσα στα διάφορα εγχειρίδια που αφορούν τους εκπαιδευτικούς, συμπεριλαμβάνονται πολύ συχνά οι δεξιότητες αποτελεσματικής επικοινωνίας, ο στρατηγικός έλεγχος της προσοχής, η διαχείριση συγκρούσεων και η γενικότερη διαχείριση συμπεριφοράς στους εκπαιδευτικούς οργανισμούς μέσω κοινωνικών δεξιοτήτων (Hoy & Miskel, 2013 · Τρίχας, 2019).

Με ποιο όμως τρόπο μπορούν οι σύγχρονοι εκπαιδευτικοί να κατακτήσουν τις πιο πάνω δεξιότητες;

Το σεμινάριο επιχείρησε να επεκτείνει το πιο πάνω ερώτημα επικεντρώνοντας στην ανάπτυξη δεξιοτήτων επικοινωνίας, συνδυάζοντας επιτυχημένες πρακτικές με τα αποτελέσματα των τελευταίων ερευνών γύρω από το θέμα.

Με το τέλος του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες ήταν σε θέση να χρησιμοποιούν συνειδητά επικοινωνιακές τεχνικές, για τη δημιουργία θετικών εντυπώσεων, δυνατών αναμνήσεων και τη διαχείριση καθημερινών θεμάτων στη δουλειά και στο σπίτι. Ακόμη έγινε αναφορά και στο βιβλίο του εισηγητή που μόλις κυκλοφόρησε με τίτλο «Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ – 8 ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΤΕ»

Η ΠΑ.Δ.Ε.Δ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ σε συνεργασία με τον Δρ Σάββα Τρίχα σας δίνουν την ευκαιρία να παραγγείλετε και να αποκτήσετε το βιβλίο του υπογεγραμμένο και με προσωπικό μήνυμα...

" Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ" - 8 ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΤΕ

Ο διεθνούς φήμης ομιλητής και συγγραφέας Δρ. Σάββας Τρίχας αποκαλύπτει τα μυστικά της επικοινωνίας που θα σας βοηθήσουν να εμπνεύσετε, να εκπαιδεύσετε, να ηγηθείτε και κατ’ επέκταση να αλλάξετε τη δική σας ζωή και των γύρω σας. Ο τρόπος που επικοινωνείτε σας καθορίζει. Ήρθε η στιγμή να ξεχωρίσετε...

Τιμή Βιβλίου: 12 ΕΥΡΩ

bit.ly/PADEDtrixasbook

 

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1111