Συνέδριο ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία Αμμοχώστου: Μνημονικές τεχνικές


Ένα ακόμη πετυχημένο και άρτια οργανωμένο συνέδριο, φιλοδοξεί να διοργανώσει και πάλι η ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία Αμμοχώστου, συνεχίζοντας την παράδοση που θέλει την ΠΑΔΕΔ να πραγματοποιεί τα καλύτερα σε ποσότητα και ποιότητα συνέδρια και στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου. 

Η ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία Αμμοχώστου, λοιπόν, φιλοξενεί αυτή τη φορά στο Παραλίμνι το συνέδριο με τίτλο «Μνημονικές Τεχνικές: αναπτύσσοντας τις δυνατότητες της μνήμης σε όλους τους μαθητές – από τη θεωρία στην πράξη». Το συνέδριο θα διεξαχθεί την ερχόμενη Παρασκευή 29/11/19, ώρα 4:30μμ, στο Γ΄ Δημοτικό Παραλιμνίου.

Εισηγητής στο συνέδριο είναι ο Δρ. Σωκράτης Κτίστης, Ακαδημαϊκός Διευθυντής της Σχολής Forum. Ο εισηγητής μας, πολύ πετυχημένος και καταρτισμένος στο θέμα του, θα δώσει έμφαση σε χρήσιμες και πρακτικά εφαρμόσιμες τεχνικές που βοηθούν τα παιδιά για την απόκτηση σημαντικών δεξιοτήτων.

Το συνέδριο είναι κατάλληλο για όλους τους εκπαιδευτικούς (Δημοτικής, Προδημοτικής, Ειδικής και Μέσης Εκπαίδευσης), αλλά και για γονείς που ενδιαφέρονται για την προσωπική ανάπτυξη των ιδίων και των παιδιών τους.

Τόπος: στο Γ΄ Δημοτικό Σχολείο Παραλιμνίου

Ημερ: αυτή την Παρασκευή 29/11/19, ώρα 4:30μμ.

Είσοδος: €5 με δίπλωμα παρακολούθησης

Για κρατήσεις: 99605290 Μάριος Κασιουρής.

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










737