ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία: Κάθε αλλαγή είναι και ευκαιρία για επανεκκίνηση


Ανοικτά ζητήματα ενώπιον του νέου Υπουργού Παιδείας

Η ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία με ανακοίνωσή της «εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια προς το νέο Υπουργό Παιδείας Πρόδρομο Προδρόμου και προσβλέπει σε μια εποικοδομητική συνεργασία, στο πλαίσιο κοινά αποδεκτών και ξεκάθαρων στόχων και επιδιώξεων, προς όφελος της δημόσιας εκπαίδευσης και γενικότερα της Παιδείας.

Κάθε αλλαγή είναι και μια ευκαιρία για επανεκκίνηση με βελτιωμένους στόχους, βασισμένους σε ένα ολοκληρωμένο όραμα, για ένα πραγματικά σύγχρονο σχολείο που να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες όλων.  Λαμβάνοντας υπόψη την ιδιαίτερη γνώση και εμπειρία του κ. Προδρόμου στα θέματα Παιδείας, αναμένουμε ότι θα υπάρξει συντονισμός και συναντίληψη κυβέρνησης και εκπαιδευτικών οργανώσεων, για  προώθηση τόσο των ανοικτών ζητημάτων, αλλά και όσων άλλων πρέπει να τεθούν, ιεραρχημένα, ως προτεραιότητα. 

Ως Παράταξη, επαναλαμβάνουμε τη θέση μας για υπεύθυνη, σοβαρή και αποτελεσματική προσέγγιση επί των θεμάτων που αφορούν την προστασία των συμφερόντων των εκπαιδευτικών στη δημοτική, προδημοτική και ειδική εκπαίδευση, μια θέση που καλύπτει και στηρίζει το δημόσιο σχολείο και τη μόρφωση των μαθητών. Συνεχίζουμε, με σταθερές αρχές και αξίες αυτή τη πορεία».
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.Newsletter391