ΔΗ.ΑΝ.Α. : Αναστολή αξιολόγησης μαθητή για Προδημοτική και Ειδική Εκπαίδευση


   Η ΔΗ.ΑΝ.Α. με ανακοίνωσή της αναφέρει ότι «αξιολογώντας τα μηνύματα  που έχει πάρει από πολλούς συναδέλφους και κυρίως της Προδημοτικής και Ειδικής εκπαίδευσης και λαμβάνοντας υπόψη ότι οι όποιες διορθώσεις και ρυθμίσεις στη συμπλήρωση και εφαρμογή της ΣΕΠ έγιναν λαμβάνοντας υπόψη μόνο τα δεδομένα της Δημοτικής Εκπαίδευσης, θα καταθέσει εισήγηση στο προσεχές Δ.Σ.  της ΠΟΕΔ (Πέμπτη 23/1/20) όπως, για τη φετινή σχολική χρονιά η καινοτομία που αφορά στην αξιολόγηση μαθητή εφαρμοστεί μόνο για τους μαθητές Δημοτικής Εκπαίδευσης.

Στη συνεδρία του Δ.Σ. της ΠΟΕΔ η ΔΗ.ΑΝ.Α. θα τεκμηριώσει πλήρως την εισήγησή της, παρουσιάζοντας τους λόγους που εισηγείται την αναστολή για την Προδημοτική και Ειδική Εκπαίδευση.

Εξυπακούεται ότι η εφαρμογή στη Δημοτική Εκπαίδευση θα αξιολογηθεί σχολαστικά από την Οργάνωση, ώστε να δούμε αν θα  προχωρήσουμε και πώς  στην επόμενη σχολική χρονιά. Η όποια συνέχιση στην επόμενη σχολική χρονιά της εφαρμογής του θεσμού της αξιολόγησης μαθητή θα πρέπει να μελετηθεί σε συνδυασμό με την επέκταση και ολοκλήρωση  του θεσμού του υπεύθυνου τμήματος σε όλες τις βαθμίδες και σε όλες τις τάξεις, όπως είναι και η δέσμευση του ΥΠΠΑΝ».  




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1451