ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία: Εκδηλώσεις εκπαιδευτικές συναντήσεις συναντήσεις


Ανακοίνωση της ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ αναφέρει:

Και αυτή τη βδομάδα 24-29/2/20, η ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ συνεχίζει τις δράσεις της! Κάτι που πράττει συστηματικά, εδώ και πολλά χρόνια! Συνέδρια, εκδηλώσεις, ενημερωτικές συναντήσεις, συνδικαλιστικές δράσεις κ.α. 

Σήμερα ΔΕΥΤΕΡΑ 24/2, στη ΛΑΡΝΑΚΑ, συνάντηση τους ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ μας! Ενημερωτική συζήτηση για το νέο σύστημα ηλεκτρονικών αντικαταστάσεων. 

Αύριο Τρίτη, 25/2/20, στη ΛΑΡΝΑΚΑ, θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο Νηπιαγωγών με θέμα "Το θεατρικό παιχνίδι ως μέσο ανακάλυψης των Μαθηματικών". Εισηγήτρια η συνάδελφός μας Δρ. Μαρία Σιακαλλή. Για δηλώσεις συμμετοχής:

https://forms.gle/aRwYAj21U8LLG4vu9

Μεθαύριο ΤΕΤΑΡΤΗ 26/2, στη ΛΕΥΚΩΣΙΑ, συνεχίζουμε τις συναντήσεις για τους ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ μας! Ενημερωτική συζήτηση για το νέο σύστημα ηλεκτρονικών αντικαταστάσεων, μια πρόταση που φέρει τη δική μας σφραγίδα.  

Αυτή την Πέμπτη 27/2, πάμε Πάφο για τη συνάντηση τους ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ μας! Ενημερωτική συζήτηση για το νέο σύστημα ηλεκτρονικών αντικαταστάσεων. 

Την ίδια μέρα, Πέμπτη 27/2/20, στη ΛΑΡΝΑΚΑ, θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο με θέμα "Η αξιοποίηση της οθόνης αφής στη Διδασκαλία των Μαθηματικών". Εισηγητής ο Δρ. Ανδρέας Ο. Κυριακίδης. Για δηλώσεις συμμετοχής στο https://forms.gle/SJ8u2yTo7fGrZbwb6

Παράλληλα, τόσο η Γραμματεία της ΠΑΔΕΔ, όσο και οι Επαρχιακές Επιτροπες μας συνεχίζουν την καθημερινή δράση τους με διάφορες ενέργειες σε επαρχιακό και κεντρικό επίπεδο!  

Ήδη, ενημερώσαμε δεκάδες συναδέλφους, που επηρεάζονται, για το νέο σχέδιο αφυπηρετήσεων. Δράση που θα συνεχιστεί και αυτή τη βδομάδα, με τη χρήση του εφαρμογιδίου της ΠΑΔΕΔ! 

Τέλος, η ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ Αμμοχώστου συνεχίζει τη διάθεση του ημερολογίου της! Αν δεν το έχετε πάρει, στείλτε μας ένα μήνυμα στο 99406660 για να μεριμνήσουμε να το πάρετε!!!  

ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: πάντα δίπλα στους εκπαιδευτικούς!




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










614