Μετά τις εκλογές της ΠΟΕΔ, θα μελετηθούν καταστατικές αλλαγές


Δεν θα γίνει καμιά αλλαγή του καταστατικού της ΠΟΕΔ πριν από τις εκλογές της Οργάνωσης στις 24 Σεπτεμβρίου. Αυτό αποφάσισε σήμερα το Δ.Σ. της ΠΟΕΔ. Όπως ανέφερε στο Paideia-News, η πρόεδρος της Οργάνωσης Ρέα Παπαγεωργίου το Συμβούλιο αποφάσισε όπως οριστεί Διακινησιακή Επιτροπή, η οποία αφού συναντηθεί και με την Έφορο Συντεχνιών, θα μελετήσει το όλο θέμα και θα υποβάλει εισηγήσεις για το νέο καταστατικό. Αποφασίστηκε όπως η όλη διαδικασία τελειώσει μέχρι το τέλος του ερχόμενου Δεκεμβρίου.

Για το δεύτερο θέμα που αφορούσε την ανακατανομή του συνδικαλιστικού χρόνου αποφασίστηκε όπως για τη νέα σχολική περίοδο να μη γίνει καμιά αλλαγή και να μελετηθούν οι όποιες αλλαγές αποφασιστούν για την μεθεπόμενη σχολική χρονιά

Για το θέμα της πανδημίας αποφασίστηκε όπως ζητηθεί άμεσα συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας για ενημέρωση γύρω από τα πλάνα λειτουργίας των σχολείων που υπάρχουν και ευρύτερα για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, με στόχο τη λήψη προληπτικών μέτρων.

Αποφασίστηκε επίσης όπως η ΠΟΕΔ συμβάλει στη βοήθεια των πληγέντων του Λιβάνου από την καταστροφική έκρηξη της περασμένης Τρίτης. Από την Οργάνωση θα κατατεθεί ένα ποσό ενώ τα μέλη της ΠΟΕΔ θα μπορούν να καταθέτουν τις εισφορές τους σε λογαριασμό που θα ανακοινωθεί.  

Η κ. Παπαγεωργίου ανέφερε ότι η συνεδρία του Δ.Σ. της ΠΟΕΔ πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και διεξήχθη εποικοδομητικός διάλογος.        




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1125