Το όραμα παιδείας και οι 100 υποψήφιοι της ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία


Με ανακοίνωσή της η ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία αναφέρει:  

«Μεθαύριο Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου, ψηφίζουμε ΠΑ.Δ.Ε.Δ. για μια ισχυρή ΠΟΕΔ!

Έχοντας ως κεντρικό σύνθημά της «ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ!», πρώτη απ’ όλες τις κινήσεις, η ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ έχει ανακοινώσει δημόσια το όραμα παιδείας και τους 100 υποψήφιούς της, ενόψει των εκλογών της ΠΟΕΔ!

Σε μια πρωτόγνωρη για όλους μας περίοδο, πραγματοποιούνται οι εκλογές για την ανάδειξη των νέων εκπροσώπων των δασκάλων, νηπιαγωγών και ειδικών εκπαιδευτικών στα συνδικαλιστικά σώματα της ΠΟΕΔ. Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου για την ανάδειξη των 100 Γενικών Αντιπροσώπων της ΠΟΕΔ και καλούνται ΟΛΟΙ οι συνάδελφοι να προσέλθουν στις κάλπες ψηφίζοντας τους Γενικούς Αντιπροσώπους της επαρχίας τους, ΥΠΕΡΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ.

Η ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ, η μεγαλύτερη παράταξη στην ΠΟΕΔ, κατέρχεται με πλήρεις συνδυασμούς σε όλες τις επαρχίες. Με νέους ανθρώπους στους εκλογικούς συνδυασμούς της, αλλά και υποψηφίους όλων των ηλικιών, η ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ φιλοδοξεί και πάλι να δώσει το στίγμα της πρωτοπορίας στην ΠΟΕΔ και να συνεχίσει να δίνει όραμα, ανανέωση και προοπτική στο κλάδο μας, μακριά από αγκυλώσεις σε συνδικαλιστικές καρέκλες!   

Όπως πράττει με συνέπεια από τον καιρό της ίδρυσής της, η ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ βρίσκεται σταθερά στην πρώτη θέση της προτίμησης των εκπαιδευτικών. Αυτό, ασφαλώς, δεν είναι τυχαίο. Ο σαφής προσδιορισμός του εκπαιδευτικού μας λόγου και ρόλου, η συνέπεια θέσεων και στάσεων, η επιτυχής διακυβέρνηση από την ΠΑΔΕΔ του καραβιού της ΠΟΕΔ, τα ποικίλα και μετρήσιμα επιτεύγματα (κλίμακες Α8-Α10-Α11, κανονισμοί μεταθέσεων και τοποθετήσεων, επιτυχής αντιμετώπιση κινδύνων, δυναμική αντίδραση όπου χρειάζεται, χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας, μονιμοποιήσεις), έχουν αυξήσει την επαγγελματική ασφάλεια και ευημερία των εκπαιδευτικών και έθεσαν τέρμα σε απαράδεκτες μεθόδους προηγούμενων δεκαετιών. Με την ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ στο πηδάλιο, η ΠΟΕΔ είναι ισχυρή, δυνατή, υγιής και υπεύθυνη!

Πλέον, η στελεχιακή δομή της ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ διαρκώς ανανεώνεται. Δεκάδες νέοι συνάδελφοι και συναδέλφισσες πυκνώνουν συνεχώς το δυναμικό της παράταξής μας και όλοι μαζί αγωνιζόμαστε για τα δίκαια του κλάδου και την ευημερία του συνόλου των εκπαιδευτικών: δασκάλων, νηπιαγωγών και ειδικών εκπαιδευτικών. Γι’ αυτό και συνεχίζουμε μαζί στο ίδιο μοτίβο: ΕΡΓΑ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΡΑΞΕΙΣ, ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!

Την ίδια στιγμή, κοιτάζουμε στα μάτια όλους τους συναδέλφους μας και διεκδικούμε τη ψήφο ΟΛΩΝ για να συνεχίσουμε ΜΑΖΙ και ΕΝΩΜΕΝΟΙ την πορεία μας για μια δυνατή ΠΟΕΔ! Πάντα με τους εκπαιδευτικούς μπροστά! ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ!

Το όραμα και οι 100 υποψήφιοι της ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ για ένα σύγχρονο και περήφανο σχολείο

http://bit.ly/paded2020»




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1012