ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία: Παραμένουμε πρώτοι, υπεύθυνοι και σοβαροί


 "Οι δάσκαλοι Δημοτικής, Προδημοτικής και Ειδικής ψήφισαν συνέχεια και ανανέωση" 

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία αναφέρει:

"Η ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ επιθυμεί να εκφράσει δημόσια τις ευχαριστίες της προς όσους στήριξαν το ψηφοδέλτιο της Παράταξης κατά τις χθεσινές εκλογές, διατηρώντας της ΠΑΔΕΔ στην πρώτη θέση. Παράλληλα, απευθύνουμε ευχαριστίες προς όλους τους υποψήφιους όλων των παρατάξεων και γενικότερα στην πλατιά μάζα των συναδέλφων που συμμετείχαν στη χθεσινή γιορτή της Δημοκρατίας.

Είμαστε και παραμένουμε πρώτοι στις επιλογές και τη συνείδηση των συναδέλφων. Παραμένουμε, όμως, κυρίως υπεύθυνοι και σοβαροί. Έτοιμοι να υλοποιήσουμε το όραμα που καταθέσαμε προεκλογικά. Για χρόνια τώρα συνεχίζουμε να δίνουμε τη μάχη για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες και τις προσδοκίες των συναδέλφων. Αυτό θα κάνουμε και αυτή τη φορά.

Σε πρώτο στάδιο θα κάνουμε και εμείς την αυτοκριτική μας. Θα αναλύσουμε τα αποτέλεσμα τόσο ποσοτικά, όσο και ποιοτικά. Θα ψάξουμε να εντοπίσουμε τα μηνύματα της κάλπης. Πέραν από το πρώτο μήνυμα ότι οι εκπαιδευτικοί της Δημοτικής ζήτησαν ΣΥΝΕΧΕΙΑ, είναι ξεκάθαρο πως απαιτούν και ΑΝΑΝΕΩΣΗ.  Αυτό θα πρέπει να προβληματίσει όλες τις παρατάξεις. Κανένας δεν πρέπει να μένει αλυσοδεμένος σε καρέκλες και αξιώματα. Ως ΠΑΔΕΔ το είχαμε διαπιστώσει προ μηνών, όταν προχωρήσαμε σε ανανέωση των προσώπων που μας εκπροσώπουν στην ΠΟΕΔ.

Ως Παράταξη, είμαστε έτοιμοι, μαζί και με τις υπόλοιπες παρατάξεις να εργαστούμε στην βάση όσων αναδείξαμε σε αυτή την ιδιόμορφη προεκλογική περίοδο αλλά και στις προκλήσεις που καθημερινά θα βρίσκονται μπροστά μας.

Οι εκλογές αποτελούν πλέον παρελθόν. Παρά πολύ περισσότερα είναι αυτά που μας ενώνουν παρά αυτά που μας χωρίζουν. Ο Κλάδος ενωμένος θα πρέπει να δώσει τη μάχη για τη θωράκιση των συμφερόντων των συναδέλφων, την αναβάθμιση του δημόσιου σχολείου και για  μια καλύτερη Παιδεία στο τόπο μας".




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1600