ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία: Λυπούμαστε που η Ρέα Παπαγεωργίου δεν θα μπορέσει να συνεχίσει στην προεδρία της ΠΟΕΔ


Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία:

«Τα συλλογικά όργανα της ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ εξέτασαν σε διαδοχικές συνεδριάσεις τα αποτέλεσμα των πρόσφατων εκλογών της ΠΟΕΔ, όπου η Παράταξη διατήρησε την πρωτιά, βάζοντας νέες ανανεωμένες βάσεις για τη νέα θητεία.

Καθοριστικής σημασίας στα όσα διαδραματίστηκαν, εν μέσω πανδημίας, το τελευταίο διάστημα είχε το ηγετικό στέλεχος της ΠΑΔΕΔ και της ΠΟΕΔ Ρέα Παπαγεωργίου. Σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο όπου κύριο θέμα ήταν η διαχείριση του κορωνοϊού στα σχολεία και η προετοιμασία για τη νέα σχολική χρονιά, η Ρέα ανέλαβε το φορτίο της προέδρου της Οργάνωσης.

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα απέδειξε τον ορθότητα της απόφασης να της προταθεί η προεδρία της ΠΟΕΔ, κάτι που επιβεβαιώθηκε μόλις πρόσφατα και από τα αποτελέσματα των εκλογών.

Λυπούμαστε πραγματικά που η Ρέα Παπαγεωργίου δεν θα μπορέσει να συνεχίσει στην προεδρία της ΠΟΕΔ. Είμαστε υποχρεωμένοι να σεβαστούμε τους σοβαρούς προσωπικούς λόγους που προέκυψαν το τελευταίο διάστημα.

Γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι η αποχώρηση της από την προεδρία της ΠΟΕΔ δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση και απομάκρυνσή της από τον συνδικαλισμό και την υπηρεσία της για διασφάλιση των συμφερόντων των εκπαιδευτικών, με απώτερο στόχο την αναβάθμιση και την πρόοδο του δημόσιου σχολείου».

 
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.Newsletter1431