Μύρια Βασιλείου: Με μια φωνή, χωρίς ξεχωριστές ατζέντες και χωρίς προκαταλήψεις


«Η ΠΟΕΔ θα βρεθεί μπροστά από τις εξελίξεις, εκεί όπου της αξίζει»

Με μήνυμα της με την ευκαιρία της επίσημης ανάληψης των καθηκόντων της η νέα   Πρόεδρος της ΠΟΕΔ Μύρια Βασιλείου αναφέρει:

«Η ανάληψη της προεδρίας της ΠΟΕΔ αποτελεί για μένα μια μεγάλη πρόκληση, μια μεγάλη τιμή και μια μεγάλη υποχρέωση.

Μεγάλη πρόκληση γιατί η εκπροσώπηση του κλάδου, μαζί με την υπόλοιπη ηγεσία, μας τοποθετεί στην πρώτη γραμμή απέναντι στα κέντρα αποφάσεων. Μας δίνει τη δυνατότητα και την ευχέρεια να αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για τους συναδέλφους και το δημόσιο σχολείο.

Με μια φωνή, χωρίς ξεχωριστές ατζέντες και χωρίς προκαταλήψεις.

Μεγάλη τιμή, γιατί η παράταξη μου, η ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ μου πρότεινε την ανάληψη της προεδρίας της Οργάνωσης, δίνοντας μου την ευκαιρία να συνεχίσω από το πλέον υψηλό δώμα της ΠΟΕΔ, τη συνδικαλιστική μου πορεία. Δύναμή μου οι εμπειρίες, οι γνώσεις και η τριβή στα κοινά δίπλα από άξιους και ικανούς συνδικαλιστές και συνδικαλίστριες από τους οποίους παραλαμβάνω τη σκυτάλη.

Μεγάλη υποχρέωση, γιατί οι ευθύνες της προέδρου, όπως και των υπολοίπων μελών της ηγεσίας, επιβάλλουν σκληρή δουλειά, προσωπικές θυσίες και αφοσίωση σε μια ιδιαίτερα απαιτητική αποστολή.

Ως πρόεδρος θέτω από σήμερα σε διαρκή συνεδρία τη Γραμματεία της Οργάνωσης για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε σε αυτά που συμβαίνουν και σε αυτά που έρχονται. Η ΠΟΕΔ θα βρεθεί μπροστά από τις  εξελίξεις, εκεί όπου της αξίζει, συνδιαμορφωτής πολιτικών και άξιος διεκδικητής για τα συμφέροντα και τα δίκαια των συναδέλφων.

Στην εποχή της κρίσης σε θεσμούς, αρχές και αξίες, η ΠΟΕΔ θα διαδραματίσει τον καθοριστικό ρόλο της.

Αναλαμβάνω την προεδρία με υπερηφάνεια, με πλήρη επίγνωση της ευθύνης και την προσωπική υπόσχεση ότι θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες των συναδέλφων εκπαιδευτικών Δημοτικής, Προδημοτικής και Ειδικής Εκπαίδευσης.

Μύρια Βασιλείου

Πρόεδρος ΠΟΕΔ»




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1882