Ο Αντώνης Βρασίδας ανακοινώνει την αποχώρηση του από τον διδασκαλικό κλάδο


Με γραπτή δήλωση του ο πρόεδρος της Διδασκαλικής Κίνησης ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία, Αντώνης Βρασίδας αναφέρει:

«Μετά από ώριμη σκέψη και έντονο προβληματισμό, έλαβα την απόφαση να ολοκληρώσω αυτές τις μέρες ένα σημαντικό κύκλο της ζωής μου. Μπροστά σε νέες επαγγελματικές προκλήσεις, αποφάσισα να αποχωρήσω από την πρωτοβάθμια εκπαίδευση και κατ’ επέκταση και από τον διδασκαλικό συνδικαλισμό. Ένα ωραίο ταξίδι, με χαρές, λύπες και σκληρή δουλειά, φθάνει στο τέλος του.
Ως δάσκαλος, είχα την ευκαιρία και τη χαρά να βρεθώ στην πρώτη γραμμή, στα δημοτικά σχολεία, μέσα στις σχολικές τάξεις, δίπλα από τα παιδιά, εκεί όπου διαμορφώνονται χαρακτήρες και δημιουργείται η κοινωνία του αύριο. Έζησα καθημερινά την ευθύνη αλλά και την ικανοποίηση της καθοδήγησης, της μόρφωσης, της κατανόησης. Είχα, επιπλέον, την ευκαιρία να δώσω και κυρίως να πάρω μέσα από τη 15χρονη διαδρομή μου. Δυνατές στιγμές, πολύτιμες εμπειρίες και έντονα συναισθήματα που θα τα κρατώ μαζί μου για μια ολόκληρη ζωή. Τα παιδιά και οι συνάδελφοί μου, θα είναι πάντα μέσα στην καρδιά μου.

Ως συνδικαλιστής και περήφανο στέλεχος της ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ, είχα την τιμή να βρεθώ στα ψηλά σκαλοπάτια της Παράταξης, φτάνοντας στο σημείο να αποχωρώ σήμερα ως πρόεδρος της ΠΑΔΕΔ, της διαχρονικά πρώτης δύναμης στη Δημοτική Εκπαίδευση. Είχα επίσης την τιμή και την ευκαιρία να υπηρετήσω τους συναδέλφους μου και τον κλάδο των εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης από τη θέση του Προέδρου της ΠΟΕΔ Λεμεσού και ως μέλος του ΔΣ της οργάνωσης.

Ευχαριστώ από καρδιάς όλους μου τους φίλους, συναδέλφους, συνεργάτες και συνοδοιπόρους σε αυτή την υπέροχη πορεία. Άφησα τελευταία την οικογένειά μου στην οποία εκφράζω ένα τεράστιο ευχαριστώ. Ένα τεράστιο ευχαριστώ για την υπομονή και την κατανόηση που έδειξαν όλα αυτά τα χρόνια της ενασχόλησής μου με τον εκπαιδευτικό συνδικαλισμό.
Μαζί με όλους εσάς έμαθα ότι τίποτα δεν χαρίζεται, παρά μόνο αυτά που κερδίζονται.

Και η πορεία πρέπει πάντα να συνεχίζεται… Προς τα μπρος…

Υγεία και καλή δύναμη σε όλους».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1697