ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία: Θερμές ευχαριστίες στον Αντώνη Βρασίδα


Η ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία με ανακοίνωσή της, «επιθυμεί να εκφράσει δημόσια τις ευχαριστίες της προς τον φίλο και συνεργάτη, αλλά και καταξιωμένο στέλεχος της Παράταξης, Αντώνη Βρασίδα, ο οποίος αποχωρεί από τη Δημοτική Εκπαίδευση. Ο Αντώνης Βρασίδα διετέλεσε πρόεδρος της ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία τα τελευταία 4 χρόνια, καθώς και πρόεδρος της ΠΟΕΔ Λεμεσού και μέλος του Δ.Σ. ΠΟΕΔ.

Επιθυμούμε  από καρδιάς να ευχαριστήσουμε  τον Αντώνη για την προσφορά, τη δράση, τον χαρακτήρα και το ήθος που έχει επιδείξει κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του από όλες τις θέσεις στις οποίες έχει υπηρετήσει τη Δημοτική Εκπαίδευση και τον διδασκαλικό συνδικαλισμό.

Τα μέλη και στελέχη της ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία εύχονται στον Αντώνη κάθε επαγγελματική και προσωπική επιτυχία.

Την ίδια ώρα συνεχίζουμε όπως πάντα με υγιή και υπεύθυνο συνδικαλισμό, υπηρετώντας τόσο τη Δημόσια Εκπαίδευση όσο και τη διασφάλιση των εργασιακών και άλλων δικαιωμάτων και συμφερόντων των εκπαιδευτικών.

Το επόμενο διάστημα θα συνέλθουν τα συλλογικά σώματα της παράταξής μας για να ορίσουν το εκλογικό μας συνέδριο που θα εκλέξει τη νέα Εκτελεστική Γραμματεία της ΠΑ.Δ.Ε.Δ. Πρωτοπορία».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










798