Με το ψηφοδέλτιο του ΑΚΕΛ, πιο έντονο το άρωμα εκπαιδευτικών στις βουλευτικές


Υποψήφιοι, Γιάννος Σωκράτους, Απόστολος Σκουρουπάτης και Ράνια Γεωργίου

«Παρασκήνιο: Με έντονο άρωμα εκπαιδευτικών τα ψηφοδέλτια στις βουλευτικές 2021;» Με αυτό τον τίτλο το Paideia-News είχε αναρτήσει στις 27 Ιουλίου 2020 τη σχετική είδηση. Σήμερα, 7 μήνες μετά, αφαιρούμε το ερωτηματικό, που για λόγους σεβασμού στα συλλογικά όργανα των κομμάτων είχαμε τοποθετήσει τότε.

Η επικύρωση του ψηφοδελτίου του ΑΚΕΛ χθες Σάββατο, επιβεβαίωσε το αναμενόμενο. Η επιλογή του πρώην προέδρου της ΟΕΛΜΕΚ Γιάννου Σωκράτους, του αντιπροέδρου της ΠΟΕΔ Απόστολου Σκουρουπάτη (Λευκωσία) και της  Γ.Α της ΠΟΕΔ Ράνιας Γεωργίου (Λεμεσός) , ήταν η επιβεβαίωση της υπολογίσιμης δύναμης της φωνής των εκπαιδευτικών και η επιρροή τους στην εκλογική μάζα. Στις εκλογές της ΟΕΛΜΕΚ της 24ης Σεπτεμβρίου 2020, ο Γιάννος Σωκράτους εξασφάλισε τον μεγαλύτερο αριθμό σταυρών προτίμησης (225) ενώ ο Απόστολος Σκουρουπάτης με 348 σταυρούς κατετάγη 2ος, στις εκλογές της ΠΟΕΔ.

Υπενθυμίζουμε ότι προηγήθηκε η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του πρώην προέδρου της ΠΟΕΔ Φίλιου Φυλακτού με το ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ στη Λευκωσία ενώ εκκρεμέι η υποψηφιοτητα του Πρόδρομου Αλαμπρίτη της ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία για τη Λάρνακα.

Από τους αρθρογράφους - συνεργάτες στο Paideia-News ξεχωρίζει επίσης η Διευθύντρια Δημοτικής Έλενα Περικλέους με το ψηφοδέλτιο της ΕΔΕΚ.

Το Paideia-News εύχεται σε όλους καλή επιτυχία.
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.Newsletter

2696