Αντικαταστάσεις σε Δημοτική, Προδημοτική και Ειδική


*ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΤΙΝΗ

Σήμερα Δευτέρα 22/3/21, έχουν δοθεί οι αντικαταστάσεις από το ηλεκτρονικό σύστημα αντικαταστάσεων που λειτουργεί στην κυβερνητική πύλη ΑΡΙΑΔΝΗ.

Τα αποτελέσματα του σημερινού διαγωνισμού αντικαταστάσεων έχουν δείξει ότι υπάρχει αριθμός αναγκών σε Δημοτική, Προδημοτική και Ειδική Εκπαίδευση. Είναι ανάγκες που δεν έχουν βρει κάτοχο και ως εκ τούτου, παραμένουν αδιάθετες.

Η ανακοίνωση των σημερινών αποτελεσμάτων, έχει δείξει ότι οι αντικαταστάτες δάσκαλοι μπορούν να διεκδικήσουν αντικαταστάσεις και σε Νηπιαγωγεία.

Ασφαλώς, πρώτα θα δοθούν οι θέσεις σε ενδιαφερόμενους νηπιαγωγούς και αν δεν υπάρξει ενδιαφέρον, τότε μπορούν να τις πάρουν και δάσκαλοι.

Και ακόμη κάτι (που οφείλω να αναφέρω ότι την είχα ακούσει από αρκετούς συναδέλφους αντικαταστάτες): μια εισήγηση που μπορεί να γίνει προς το Υπουργείο και την Επιτροπή Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας, είναι η ενιαιοποίηση κάποιων αντικαταστάσεων στήριξη παιδιών της ίδιας επαρχίας, ώστε να αυξηθεί η πιθανότητα να βρεθεί ενδιαφερόμενος αντικαταστάτης για τη στήριξη των παιδιών.     

*Εκπρόσωπος ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ στη Γραμματεία ΠΟΕΔ




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










924