Εξήντα οκτώ χρόνια ζωής για την ΠΟΕΔ


Η ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία τιμά την επέτειο ίδρυσης της Οργάνωσης

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία αναφέρει για τη γενέθλια μέρα της ΠΟΕΔ :

 "Εξήντα οκτώ χρόνια ζωής για την ΠΟΕΔ συμπληρώνονται σήμερα, με το συνδικαλιστικό όργανο των Δασκάλων να έχει καταγράψει μια πλούσια σε δράση πορεία. Ως εφαλτήριο αγώνων και διεκδικήσεων, η ΠΟΕΔ έχει καταφέρει με συλλογικές προσπάθειες να εξασφαλίσει την καθοριστική θέση που της αξίζει στα δρώμενα της Παιδείας, συνδυάζοντας τη συνδικαλιστική και εκπαιδευτική της δράση.

Σήμερα 9 Απριλίου, γενέθλια μέρα της ΠΟΕΔ, επιθυμούμε να απευθυνθούμε σε όλους τους συναδέλφους που υπηρετούν στη Δημοτική, Προδημοτική και Ειδική Εκπαίδευση, στα δημοτικά, νηπιαγωγεία και ειδικά σχολεία σε όλη την Κύπρο, για να τους διαβεβαιώσουμε πως, ως Παράταξη, θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε  για την πρόοδο και την ενδυνάμωση της Οργάνωσης στην κυπριακή κοινωνία, αλλά και εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις. Η ενότητα, η συναντίληψη και η συνεργασία κάνουν ακόμα πιο δυνατή την ΠΟΕΔ.

Ως παράταξη, με ζωή και δράση για σαράντα χρόνια στα τεκταινόμενα της ΠΟΕΔ, απευθύνουμε εγκάρδιο χαιρετισμό προς τα χιλιάδες μέλη της ΠΟΕΔ, αλλά και προς τους συνταξιούχους συναδέλφους μας που στήριξαν και ενδυνάμωσαν όλα αυτά τα χρόνια την Οργάνωση και την παράταξή μας!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΠΟΕΔ!" 
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.Newsletter


311