ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία: Θετικά μηνύματα για επαναδιορισμό όλων των συναδέλφων στη Δημοτική εκπαίδευση


Συγκεκριμένες προτάσεις και ενέργειες από την ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΔΕΔΠρωτοπορία αναφέρει ότι "έχει προχωρήσει σε συγκεκριμένες ενέργειες σε μια προσπάθεια να αντιμετωπιστεί το διαφαινόμενο πρόβλημα με συναδέλφους που θα έμεναν εκτός συμβάσεων τη νέα σχολική χρονιά.

Το θέμα αυτό προκύπτει από το δεδομένο των μειωμένων εγγραφών μαθητών Α' Τάξης καθώς και από το ότι αρκετοί μαθητές δεν συμπλήρωσαν το 6ο έτος της ηλικίας τους και θα συνεχίσουν ακόμη μια χρονιά στην Προδημοτική.

Με τα πιο πάνω δυσμενή δεδομένα για τη Δημοτική εκπαίδευση, ως ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ στεκόμαστε έμπρακτα στο πλευρό των συναδέλφων των οποίων ενδέχεται να μην ανανεωθούν οι συμβάσεις τους και προς αυτή την κατεύθυνση έχουμε υποβάλει συγκεκριμένες προτάσεις οι οποίες όχι μόνο θα επιλύσουν την πιο πάνω δύσκολη κατάσταση αλλά συνάμα θα στηρίξουν και θα αναβαθμίσουν το δημόσιο σχολείο και το εκπαιδευτικό έργο.  

Ως ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία θεωρούμε ότι με τις προτάσεις/εισηγήσεις που επίσημα καταθέσαμε υπάρχει αισιοδοξία πως με καλή θέληση και πολιτική βούληση θα ξεπεραστεί το διαφαινόμενο πρόβλημα και θα πετύχουμε τον επαναδιορισμό των συναδέλφων, αποφεύγοντας την αναστάτωση στους ιδίους, τις οικογένειες τους και παράλληλα ενδυναμώνοντας το δημόσιο σχολείο".

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1668