Αλληλεγγύη προς τους πυρόπληκτους


ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΤΙΝΗ*

Την αλληλεγγύη της ETUCE, του συνδικαλιστικού οργάνου των ευρωπαίων εκπαιδευτικών, προς τις χώρες που έχουν πληγεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές, εξέφρασε σε μήνυμά της η εκπρόσωπος της Οργάνωσης Susan Flocken.

Όπως αναφέρει η ETUCE, μόνο θλίψη και δυστυχία προκαλεί η καταστροφή του φυσικού περιβάλλοντος, των κατοικιών και ο πόνος που έχει προκληθεί στους ανθρώπους από την καταστροφή που προκάλεσαν οι πυρκαγιές. Καταστάσεις που δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο τους ανθρώπους, μιας και αποτελεί ακόμη ένα κτύπημα μετά και τις δύσκολες καταστάσεις που υπάρχουν λόγω της πανδημίας.

Εμείς, ως ΠΟΕΔ, έχουμε σταθεί δίπλα στο Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Ιαματικής, στηρίζοντας με κάθε δυνατό τρόπο τη λειτουργία τους ως θερινά σχολεία, αλλά και συνδράμοντας στην προσπάθεια καλύτερων συνθηκών κατά την επαναλειτουργία του σχολείου τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Την ίδια στιγμή, τα στελέχη, μέλη και φίλοι της ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ παρακολουθούν με θλίψη τα τεκταινόμενα με τις πυρκαγιές στην Ελλάδα και είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε με όποιο τρόπο μπορούμε στην αποστολή βοήθειας προς τους πυρόπληκτους αδελφούς στην Εύβοια και την Αττική.

*Εκπρόσωπος ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ στη Γραμματεία ΠΟΕΔ




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










766