Μύρια Βασιλείου: Στελέχωση και πρωτόκολλα συζητήθηκαν σε συνάντηση της ΠΟΕΔ με Προδρόμου


Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη συνάντηση της ΠΟΕΔ με τον Υπουργό Παιδείας Πρόδρομο Προδρόμου. Όπως δήλωσε στο Paideia-News η Πρόεδρος της ΠΟΕΔ Μύρια Βασιλείου συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, θέματα δηλαδή στελέχωσης και πρωτοκόλλων.

«Καταθέσαμε τους προβληματισμούς μας ως προς τα πρωτόκολλα και τονίσαμε ότι πρωταρχικό μέλημα της Οργάνωσης είναι η ασφάλεια κι η υγεία παιδιών και εκπαιδευτικών. Για το θέμα των πρωτοκόλλων, αναμένουμε συνάντηση την ερχόμενη εβδομάδα στην παρουσία τόσο των Οργανωμένων Γονέων όσο και των Επιδημιολόγων.

Ανάμεσα στους προβληματισμούς και στις επισημάνσεις μας περιλήφθηκε το ζήτημα της ενδεχόμενης χρήση μάσκας από τα παιδιά του Δημοτικού, κάτι το οποίο ξεκίνησε και από πέρσι μέσα από συστάσεις, καθώς και της επέκτασης των δειγματοληπτικών ελέγχων ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου στον μαθητικό πληθυσμό.

Επιπλέον, συζητήθηκαν ακροθιγώς και διάφορα άλλα θέματα εκπαιδευτικά αλλά και θέματα καθημερινότητας των σχολικών μονάδων. Αποφασίστηκε όπως το επόμενο διάστημα γίνουν περεταίρω συναντήσεις για εξειδικευμένα θέματα».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










748