ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία: Επιτακτική ανάγκη η υλοποίηση απόφασης για εγκατάσταση κλιματιστικών στα σχολεία


Η ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία με ανακοίνωσή της «επαναλαμβάνει την έκκληση, αλλά και απαίτησή της, για άμεση έναρξη της διαδικασίας εγκατάστασης κλιματιστικών στα σχολεία, στη βάση της πολιτικής απόφασης που λήφθηκε πριν από ένα χρόνο περίπου.

Οι υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στην Κύπρο κατά τους μήνες του Φθινοπώρου και τους καλοκαιρινούς μήνες που λειτουργούν οι σχολικές μονάδες, καθιστούν εξαιρετικά δύσκολη τη διδασκαλία στις σχολικές αίθουσες, τόσο για τα παιδιά όσο και για τους εκπαιδευτικούς.

Αναμένουμε από το Υπουργείο Παιδείας να παρουσιάσει άμεσα ένα ολοκληρωμένο πλάνο υλοποιώντας στην πράξη τον στόχο που τέθηκε για σταδιακή εγκατάσταση κλιματιστικών στα σχολεία το συντομότερο δυνατόν, ξεκινώντας από τα σχολεία που είναι ήδη έτοιμα και έχουν τις κατάλληλες υποδομές.

Είμαστε βέβαιοι πως οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Υπουργείου, οι τοπικοί Σύνδεσμοι Γονέων, οι Εφορείες και οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι φορείς θα συνεισφέρουν εποικοδομητικά στην προσπάθεια για καλύτερες συνθήκες εργασίας και μάθησης. Ας μην χαθεί άλλος χρόνος!»

Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.Newsletter


506