Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 5ο Σεμινάριο Παραδοσιακού Χορού της ΠΟΕΔ Λάρνακας


Ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Οκτωβρίου 2021 με εξαιρετική επιτυχία το 5ο Σεμινάριο Παραδοσιακού Χορού που διοργάνωσε το Επαρχιακό Γραφείο της ΠΟΕΔ Λάρνακας σε συνεργασία με το Χορευτικό Συγκρότημα, την Αθλητική και την Πολιτιστική Επιτροπή.

Θέμα του Συνεδρίου: <Κυπριακός Παραδοσιακός Χορός – Χαρακτηριστικά και διδακτικές προσεγγίσεις>. Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Σχολείο Δροσιάς Κ.Β’ – «Μιχαλάκης Παρίδης».

Το καθιερωμένο σεμινάριο Παραδοσιακού Χορού είναι μια προσφορά της ΠΟΕΔ Λάρνακας προς τα μέλη της, αλλά και προς όλες/όλους τους συμπολίτες μας που ενδιαφέρονται για τη διδασκαλία του Κυπριακού Παραδοσιακού Χορού.

Θερμότατες ευχαριστίες οφείλουμε στους αξιόλογους εισηγητές και χοροδιδάσκαλους που έλαβαν μέρος στο σεμινάριο και μοιράστηκαν μαζί μας τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους!

Τους: Δρ Γιώργο Γιαλλουρίδη, κ Κωνσταντίνο Πρωτοπαπά, κ Μιχάλη Λανίτη, κ Χριστιάνα Παπαδοπούλου, κ Δημήτρη Πιτσιλλή, κ Έλενα Πρωτοπαπά, κ Παύλο Μιχαηλά, κ Μιχάλη Γιατρού.

Το σεμινάριο ολοκληρώθηκε με βιωματικούς/ές χορευτές/χορεύτριες από τον Λυθροδόντα και την Αραδίππου, τους/τις οποίους/οποίες, επίσης, θερμότατα ευχαριστούμε!

Ξεχωριστές ευχαριστίες οφείλουμε στον χοροδιδάσκαλο του Χορευτικού Συγκροτήματος της ΠΟΕΔ Λάρνακας, κ Δημήτρη Πιτσιλλή, που ήταν για άλλη μια φορά ο ιθύνων νους του σεμιναρίου!

Θερμές ευχαριστίες και σε όλες/όλους τις/τους συναδέλφισσες/συναδέλφους που συμμετείχαν στο σεμινάριο για να επιμορφωθούν στον δικό τους προσωπικό χρόνο και στήριξαν για άλλη μια φορά τη δράση του Επαρχιακού μας Γραφείου!

Το Επαρχιακό Γραφείο της ΠΟΕΔ Λάρνακας θα ενημερώσει τις επόμενες μέρες για τις δράσεις που θα ακολουθήσουν.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










674