40 δράσεις για τα 40 χρόνια της ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία


«Με 40 συγκεκριμένες δράσεις, όσες είναι και τα χρόνια δράσης μας μεγαλύτερης διδασκαλικής Παράταξης, θα τιμήσουμε ως ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία τα 40χρονα μας».

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία αναφέρει:

«Με πράξεις και όχι με θεωρίες και λόγια, όπως μάθαμε για δεκαετίες να υπηρετούμε τα δίκαια και τα συμφέροντα των συναδέλφων. Υπεύθυνα και σοβαρά, όπως απαιτεί η πλατιά μάζα των εκπαιδευτικών, αναζητήσαμε την ενότητα, τη συνεργασία και την συναντίληψη, διεκδικώντας δίκαια αιτήματα και προωθώντας λειτουργικές και αποτελεσματικές προτάσεις.

Εκεί και όπου χρειάστηκε, μόνοι ή μαζί με άλλους, δεν διστάσαμε να συγκρουστούμε και να φτάσουμε στα άκρα.

Στηρίζουμε με κάθε μέσο, τον/την κάθε συνάδελφο και μέσα από αυτή την προσπάθεια, θωρακίζουμε και αναβαθμίζουμε το δημόσιο σχολείο.

Η ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία με θάρρος όλα αυτά τα χρόνια καταθέτει τις απόψεις της, χωρίς να μέτρα το κόστος που είναι δυνατόν να επιφέρουν στην Παράταξη, φτάνει μέσα από αυτή τη δράση να εξυπηρετείται το ευρύτερο καλό, προς όφελος όλων των συναδέλφων.

Η ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία αναδείχθηκε διαχρονικά ως πρώτη δύναμη στην ΠΟΕΔ καθώς διακρίνεται για τη σταθερότητα στις θέσεις και τις απόψεις της. Επίσης, γνωρίζουμε  πολύ καλά πως στην διεκδίκηση μεγαλύτερες πιθανότητες έχουν οι πολλοί παρά οι λίγοι. Γι’ αυτό επιδιώκουμε τη συνεργασία και την ενότητα με τις υπόλοιπες παρατάξεις.

Ως Παράταξη έχουμε συνεχώς ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με την βάση. Ακούμε συζητήσουμε, προβληματιζόμαστε και διαμορφώνουμε απόψεις. Ο κάθε συνάδελφος έχει κάτι να προσθέσει και σίγουρα μπορεί με κάποιο τρόπο να συμβάλει.

Πρώτη από τις 40 συνολικά δράσεις που προγραμματίζει η ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία  είναι το Παγκύπριο διαδικτυακό συνέδριο την Πέμπτη 25/11/2021 και ώρα 17:30 με θέμα: "Παιδιά με μεταναστευτική βιογραφία: Διδακτικές προτάσεις και υλικό για τη διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας σε όλα τα επίπεδα" με ομιλήτρια την κ. Δέσπω Κυπριανού, Λειτουργό Εκπαιδευτικού Προγραμματισμού Α' στο ΥΠΠΑΝ.

Εν ευθέτω χρόνω, θα ανακοινωθούν οι επόμενες δράσεις της ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία τηρουμένων πάντοτε των υγειονομικών πρωτοκόλλων και των μέτρων κατά της πανδημίας».

Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.Newsletter


212