Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, το 2ο εκπαιδευτικό συνέδριο της ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία 2021-2022


Πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία, την Πέμπτη 25/11, το 2ο εκπαιδευτικό συνέδριο της ΠΑ.Δ.Ε.Δ. ρωτοπορία για τη σχολική  χρονιά 2021-2022. Το παγκύπριο διαδικτυακό συνέδριο της ΠΑΔΕΔ πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των 40 ΔΡΑΣΕΩΝ για τα 40 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΔΕΔ. 

Το συνέδριο με θέμα τα  "ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ – ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ & ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ” και εισηγήτρια τη Δέσπω Κυπριανού καταπιάστηκε με το επίκαιρο εκπαιδευτικό θέμα της διδασκαλίας της ελληνικής ως δεύτερης γλώσσας. Στο συνέδριο παρουσιάστηκαν πολλές πρακτικές εισηγήσεις για όλες τις τάξεις και προσέλκυσε το ενδιαφέρον εκατοντάδων εκπαιδευτικών από Κύπρο, Ελλάδα ακόμη και Αμερική (οι δηλώσεις εγγραφής στο συνέδριο έφθασαν σε 4ψήφιο αριθμό). 

Ως ΠΑΔΕΔ ρωτοπορία θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις/τους εκατοντάδες συναέλφισσες/συναδέλφους που αφιέρωσαν από τον ελεύθερο τους χρόνο για να επιμορφωθούν μαζί μας. Ένα μεγάλο ευχαριτώ και στην εισηγήτρια μας για την άρτια παρουσίαση. 

Συνεχίζουμε λοιπόν τις δράσεις μας για τα 40 χρονιά ΠΑΔΕΔ με ακόμη πιο ενδιαφέρουσες δράσεις. Σύντομα περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα μας στο facebook (https://www.facebook.com/padedprotoporia1/) και στο facebook group μας "Ekpedeftikos.com - ΠΑΔΕΔ ρωτοπορία  (https://www.facebook.com/groups/ekpedeftikos/).




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










651