ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία: Πρωταρχικός μας στόχος είναι σχολεία ανοικτά με ασφάλεια.


Με ανακοίνωσή της η ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία αναφέρει:
"Με τον πιο έντονο τρόπο καταδικάζουμε τις βομβιστικές ενέργειες και τους βανδαλισμούς που σημειώθηκαν σε σχολεία ανά το παγκύπριο καθώς επίσης και τις επιθέσεις εναντίον εκπαιδευτικών.
Θεωρούμε απαράδεκτο και προσβλητικό για τη δημόσια εκπαίδευση  και γενικότερα για την κοινωνία να καταγράφονται τέτοιου είδους συμπεριφορές, συμπεριφορές που παραπέμπουν σε εγκληματικές ενέργειες και υπονομεύουν τη δημοκρατία.  
Παράλληλα θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η συντριπτική πλειονότητα των γονέων, συμπεριφέρθηκε υπεύθυνα  και αντιλαμβανόμενοι την σπουδαιότητα της δια ζώσης μάθησης,  εφάρμοσαν τα νέα μέτρα, είτε συμφωνούν είτε διαφωνούν με αυτά.
Ως ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ καλούμε την Πολιτεία να λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας των σχολικών μας μονάδων και να προστατεύσει παιδιά και εκπαιδευτικούς, στηρίζοντας στην πράξη τις σχολικές μας μονάδες.
Τέλος, είμαστε βέβαιοι ότι το σύνολο του εκπαιδευτικού κόσμου θα πορευθεί με πνεύμα συναδελφικής αλληλεγγύης για να αντιμετωπίσουμε ενωμένοι κάθε προσπάθεια που υπονομεύει την ομαλή λειτουργία των σχολείων μας.
Πρωταρχικός μας στόχος είναι σχολεία ανοικτά με ασφάλεια"




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










478