Κυκλοφορία Ημερολογίου Αμμοχώστου – Κερύνειας από την ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία


*Η ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία συνεχίζει να διατηρεί άσβεστη τη μνήμη των κατεχομένων πόλεων και χωριών μας

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία αναφέρει:

"Συμπληρώνονται φέτος 40 χρόνια από την ίδρυση της Παγκύπριας Δημοκρατικής Έπαλξης Δασκάλων (ΠΑ.Δ.Ε.Δ), Νηπιαγωγών και Ειδικών Εκπαιδευτικών. Από τη μέρα της ίδρυσής της, η ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ αποτέλεσε την ηγέτιδα δύναμη στην ΠΟΕΔ και πρωτοστάτησε σε όλες τις μεγάλες και μικρές διεκδικήσεις και επιτυχίες του κλάδου. Πολλές εκατοντάδες Δάσκαλοι και Δασκάλες, Νηπιαγωγοί και Ειδικοί Εκπαιδευτικοί αγωνίστηκαν και αγωνίζονται μέσα από τα ιδανικά της ΠΑΔΕΔ για να προσφέρουν στους συναδέλφους και τον κλάδο!

Την ίδια στιγμή, ποτέ δεν έπαψε να αγωνίζεται για μια Κύπρο λεύτερη, μακριά από την κατοχή. Γι’ αυτό και αναπτύσσουμε πλούσια αντικατοχική δράση και αγωνιζόμαστε για τη διατήρηση της μνήμης των κατεχόμενων πόλεων και χωριών μας, στηρίζοντας με πληθώρα ενεργειών και αποφάσεων τα προσφυγικά επαρχιακά γραφεία ΠΟΕΔ.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ εκδίδει το Ημερολόγιό της. Φέτος, εκτός από την Πόλη και Επαρχία Αμμοχώστου, προβάλουμε, τιμούμε και φιλοξενούμε την κατεχόμενη Πόλη και Επαρχία Κερύνειας.

Με την ευχή, την προσδοκία σύντομα να επιστρέψουμε στις κατεχόμενες μας περιοχές. Στις ρίζες μας, στους τόπους μας, στην πατρώα γη.  

Θερμές ευχαριστίες απευθύνουμε στους χορηγούς των 40 δράσεων της ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ, χωρίς την ευγενή χορηγία των οποίων δεν θα γινόταν κατορθωτή η έκδοση του ημερολογίου μας!  Τις εταιρείες NELAZA Ltd, Larnaca College και microsms.com.cy

Στο εξώφυλλο του Ημερολογίου φιλοξενούνται οι στίχοι του συνάδελφου Κυριάκου Παστίδη «Θέλω το σπίτι μου». Με την ευχή να επιστρέψουμε"




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










490