Διαδυκτυακό σεμινάριο Πρωτοπορία: Πρόληψη και διαχείριση της ομοφοβίας και τρανσφοβίας στο Σχολείο


Στο πλαίσιο των 40 ΔΡΑΣΕΩΝ για τα 40 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΔΕΔ η ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία παρουσιάζει το ακόμη ένα Διαδυκτυακό σεμινάριο, το 8ο τη φετινή σχολική χρονιά, που αφορά Προδημοτική - Ειδική - Δημοτική εκπαιδευση:
Ο τίτλος του νέου μας εκπαιδευτικού σεμιναρίου είναι:
 "Πρόληψη και Διαχείριση  της Ομοφοβίας και Τρανσφοβίας στο Σχολείο".
Σκοπός του σεμιναρίου είναι να συμβάλει στην ανάπτυξη των γνώσεων, στάσεων και δεξιοτήτων των εκπαιδευτικών όσον αφορά την ανταπόκρισή τους στην ομοφοβία και τρανσφοβία στην εκπαίδευση. Οι συμμετέχοντες/συμμετέχουσες θα έχουν την ευκαιρία να ξεκαθαρίσουν ΛΟΑΤΙ όρους, να διερευνήσουν τον αντίκτυπο της ομοφοβίας και τρανσφοβίας στον ψυχισμό των μαθητών/μαθητριών και να εξοπλιστούν με δεξιότητες κι εργαλεία για πρόληψη και αντιμετώπιση της πιο πάνω μορφής βίας

Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο  Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου, Εκπαιδευτικός και Ψυχοθεραπευτής, Λειτουργός στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου / Παρατηρητήριο για τη Βία στο Σχολείο.  

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί διαδικτυακά την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022, 17:30– 19:30 (είσοδος στο σεμινάριο 17:00-17:30). και όσοι επιθυμούν να το παρακολουθήσουν μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στον πιο κάτω σύνδεσμο: 
ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ: https://bit.ly/PADEDpaidagogiko2
(Δικαιωμα εγγραφης €5)

Θα σταλεί ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΟ πιστοποιητικό συμμετοχής και η παρουσίαση του εισηγητή.
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.
Newsletter


644