ΠΟΕΔ: Η Εργατική Πρωτομαγιά υπενθυμίζει ότι τίποτα δεν κερδίζεται χωρίς αγώνες και θυσίες


Στοχοπροσήλωση στην προάσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων

Με ανακοίνωση της με την ευκαιρία της Εργατικής Πρωτομαγιάς, «η ΠΟΕΔ σημειώνει για άλλη μια φορά ότι παραμένει στοχοπροσηλωμένη στην προάσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων. Ταυτόχρονα απευθύνει προς τα μέλη της, καθώς και προς όλους τους εργαζομένους, μήνυμα αγώνα, αλληλεγγύης και προσήλωσης στις συνδικαλιστικές αρχές και αξίες.

Η Εργατική Πρωτομαγιά, με ορόσημο την αιματηρή Πρωτομαγιά του 1886 στο Σικάγο, αποτελεί σύμβολο των αγώνων, των θυσιών και των διεκδικήσεων των εργαζομένων για εξασφάλιση αξιοπρεπούς εργασίας, προόδου, ευημερίας και βασικών εργασιακών δικαιωμάτων. Τιμούμε σήμερα όσους και όσες αγωνίστηκαν για τα εργασιακά δικαιώματά, για την εργατική ειρήνη και αλληλεγγύη τόσο στην Κύπρο όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η Εργατική Πρωτομαγιά εδώ και 136 χρόνια, υπενθυμίζει σε όλες και όλους ότι τίποτα δεν κερδίζεται χωρίς αγώνες και θυσίες. Η εκπαιδευτική κοινότητα αναμφίβολα γνωρίζει από αγώνες και θυσίες ενώ διαχρονικά έχει αποδείξει ότι καταφέρνει να ξεπερνά τα όποια εμπόδια παρουσιάζονται, με γνώμονα τη στήριξη του Δημόσιου Σχολείου και της Εκπαίδευσης.

Για άλλη μια φορά η σημερινή μέρα υπενθυμίζει το χρέος μας, ώστε η συνδικαλιστική ιδέα να συντηρηθεί και να συνεχίσουν οι αγώνες για την προάσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων». 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










528