Την Πέμπτη, εκδήλωση της Κίνησης ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία στην παρουσία του ΠτΔ


Θα τιμηθούν οι Προέδροι της ΠΟΕΔ και της ΠΑΔΕΔ από το 1981 ως σήμερα

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία αναφέρει: 

Πραγματοποιείται αύριο Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022 (προσέλευση κοινού ως τις 7:00 μ.μ.) στο κτήριο της ΠΟΕΔ, η μεγαλειώδης εκδήλωση Δασκάλων, Νηπιαγωγών και Ειδικών Εκπαιδευτικών προς τιμή των 40χρονων της μεγαλύτερης διδασκαλικής παράταξης, ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ, που από το 1981 και σχεδόν αδιάλειπτα ηγείται πετυχημένα της ΠΟΕΔ.

Είμαστε η παράταξη της προσφοράς, των έργων, των δράσεων, των επιτυχιών. Στην πράξη, μακριά από λαϊκισμούς, μάθαμε για δεκαετίες να υπηρετούμε τα δίκαια και τα συμφέροντα των συναδέλφων. Υπεύθυνα και σοβαρά, όπως απαιτεί η πλατιά μάζα των εκπαιδευτικών, αναζητήσαμε την ενότητα, τη συνεργασία και την συναντίληψη, διεκδικώντας δίκαια αιτήματα και προωθώντας λειτουργικές και αποτελεσματικές προτάσεις. Αυτή είναι η ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ!

Εδώ και 40 χρόνια, εκεί και όπου χρειάστηκε, μόνοι ή μαζί με άλλους, δεν διστάσαμε να συγκρουστούμε και δυναμικά απαιτήσαμε τα δίκαια των εκπαιδευτικών. Για δεκαετίες, τα στελέχη της ΠΑΔΕΔ σε όλη την Κύπρο υπηρετούν με ζήλο το ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ και τις/ τους συναδέλφους, καταθέτοντας με θάρρος όλα αυτά τα χρόνια τις θέσεις μας και υπηρετώντας το καλώς νοούμενο συμφέρον του κλάδου με τεράστια επιτυχία.

Αποτελεί για μας κορυφαία τιμή το γεγονός ότι, στη μεγάλη μας αυτή εκδήλωση θα παρευρεθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, δείχνοντας με τον τρόπο αυτό την εκτίμησή του για τον Διδασκαλικό κόσμο. Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί η Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου, Υπουργοί, Βουλευτές και πλήθος εκπαιδευτικών. Εξ ονόματος όλων των στελεχών της ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ, που από το 1981 δίνουν τις συνδικαλιστικές και εκπαιδευτικές μάχες για τον κλάδο, θα τιμηθούν οι Πρόεδροι της ΠΑΔΕΔ και της ΠΟΕΔ από το 1981 ως σήμερα!

Η ανακοίνωση αυτή αποτελεί και προσωπική πρόσκληση για κάθε εκπαιδευτικό, Δάσκαλο, Δασκάλα, Νηπιαγωγό, Ειδικό και Ειδική Εκπαιδευτικό να παρευρεθεί στη μεγάλη εκδήλωση!
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.
Newsletter


487