ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία: Νέα χρονιά, με νέα δεδομένα αλλά με τους ίδιους διαχρονικούς στόχους


*Ευχές σε όλους και όλες για καλή σχολική χρονιά, με υγεία και δύναμη!

*Για μας, στην ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ, σημασία έχουν τα έργα και όχι τα λόγια! Γι’ αυτό και εργαζόμαστε άοκνα, παραγωγικά και δημιουργικά για το καλύτερο για τον κλάδο και για τα παιδιά μας!

 Με την ευκαιρία της έναρξης της σχολικής χρονιάς 2022-2023, η ΠΑΔΕΔ Πρρωτοπορία απευθύνει τον ακόλουθο χαιρετισμό.

"Η ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ, ενόψει της επιστροφής των εκπαιδευτικών στα σχολεία,  διαβεβαιώνει όλους τους Εκπαιδευτικούς πως, με κάθε τρόπο και μέσο, εργάζεται μεθοδικά και στοχευμένα για τη διασφάλιση των συμφερόντων των Εκπαιδευτικών Δημοτικής, Προδημοτικής και Ειδικής, με επακόλουθο την όσο το δυνατόν πιο εύρυθμη λειτουργία των σχολείων μας για ποιοτική και αναβαθμισμένη εκπαίδευση. Εκεί και όπου χρειάζεται, η Παράταξη θα συνεχίσει να παρεμβαίνει υπεύθυνα και σοβαρά, με προτάσεις, επιχειρήματα και συγκεκριμένες ενέργειες.

Η ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ, ενεργώντας πάντα στο πλαίσιο που ορίζει η ΠΟΕΔ, προχώρησε το τελευταίο διάστημα σε προληπτικές κινήσεις σε μια προσπάθεια να αντιμετωπιστούν διάφορα ζητήματα.

Η αποστολή μας είναι ξεκάθαρη και έχει στο επίκεντρο τον εκπαιδευτικό. Δεν κάνουμε εκπτώσεις σε θέματα αρχών, αλλά έχουμε πάντα ως προμετωπίδα το συμφέρον του συνόλου των Εκπαιδευτικών και των παιδιών μας.

Αυτό που μετρά είναι τα έργα και όχι τα λόγια. Η καθημερινότητα θα μας κρίνει όλους. Και ως ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ εργαζόμαστε άοκνα, παραγωγικά και αποτελεσματικά!  

Ευχόμαστε σε όλες και όλους Καλή αρχή, Καλή δύναμη και υπομονή!"




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










746