ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία: Δυο ειδικά έντυπα σε κυκλοφορία


*ΤΩΝ ΑΝΤΩΝΗ ΤΙΝΗ ΚΑΙ ΓΑΒΡΙΕΛΛΑΣ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ

Η ομάδα εκδόσεων και τα στελέχη της ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ στους Νηπιαγωγούς, Ειδικούς Εκπαιδευτικούς και Αντικαταστάτες, προχώρησαν στην έκδοση δυο σημαντικών εκδόσεων που αφορούν τις ομάδες αυτές μελών της ΠΟΕΔ. Ήδη, μόνο κατά την περίοδο της πανδημίας, είχαμε εκδώσει 6 τουλάχιστον διαφορετικά έντυπα, ενώ το 2020-2021 κυκλοφόρησε και το ενημερωτικό της ΠΑΔΕΔ. Μαζί με τα εξαιρετικά γραφικά, τις ομάδες που διαθέτουμε στα ΜΚΔ και με πλούσια και ενδιαφέρουσα αρθρογραφία, δίκαια η παράταξή μας είναι στην πρώτη θέση και στην ενημέρωση των συναδέλφων.

Ειδικότερα σε αυτή τη φάση, οι αλλαγές στα πρωτόκολλα έχουν επιφέρει σημαντικές διαφοροποιήσεις σε σχέση με τα πρωτόκολλα που ίσχυαν στο παρελθόν και ως εκ τούτου, η ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ θεωρεί πολύ σημαντικό να ενημερώσει υπεύθυνα τους νηπιαγωγούς και ειδικούς εκπαιδευτικούς – μέλη της ΠΟΕΔ.

Παράλληλα, με την ευκαιρία της έναρξης των διαγωνισμών για τις αντικαταστάσεις, η ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ αποφάσισε να ενημερώσει σχετικά και υπεύθυνα τους συναδέλφους αντικαταστάτες ΕΙΔΙΚΗΣ – ΠΡΟΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ.

Φέτος, ο διαγωνισμός θα γίνεται μέσω της ιστοσελίδας gov.cy

Υπενθυμίζουμε ότι, η πρόταση για την ηλεκτρονική διενέργεια των αντικαταστάσεων, ήταν μια πρόταση που κατατέθηκε ΔΗΜΟΣΙΑ το 2011 από εμάς και έφτασε μέχρι και τη Βουλή των Αντιπροσώπων.

Με τις ενέργειές της αυτές, η ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι ΜΕΤΡΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και όχι τα λόγια! Και εμείς, είμαστε πάντοτε στη σωστή μεριά: αυτή των πράξεων.

ENTYΠΟ 1: Ειδική και Προδημοτική

ΕΝΤΥΠΟ 2: αντικαταστάτες




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










969