ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία: Στηρίζουμε τον Δάσκαλο και τη Δασκάλα ως κινητήρια δύναμη του Δημόσιου Σχολείου


Ευχές σε όλους και όλες για καλή σχολική χρονιά, με υγεία και δύναμη!
Σε εγρήγορση για το αυριανό εναρκτήριο λάκτισμα της νέας σχολικής χρονιάς.

Με ανακοίνωσή της ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία: αναφέρει:

"Η επιστροφή των παιδιών αύριο στα σχολεία, σηματοδοτεί την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, την οποία, εμείς ως εκπαιδευτικοί Δημοτικής - Προδημοτικής - Ειδικής Εκπαίδευσης, προετοιμάσαμε τις τελευταίες μέρες μέσα στις σχολικές μονάδες. Η προετοιμασία έγινε και από προηγουμένως, μέσα από τις τεράστιες προσπάθειες της ΠΟΕΔ, της ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ και των σχολικών μας μονάδων για επίλυση προβλημάτων και άλλων ζητημάτων. Ζητήματα που δεν έχουν ακόμη επιλυθεί και που γίνονται έντονες προσπάθειες να εξευρεθούν λύσεις.

Η ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ, επιθυμεί ακριβώς αυτή στιγμή να απευθυνθεί στον/στην κάθε συνάδελφο/ισσα, στον/στην κάθε συνοδοιπόρο σε αυτό το ταξίδι και τον αγώνα για ανάδειξη του πολύπλευρου και πολυσήμαντου ρόλου της Δημόσιας Εκπαίδευσης. Συνάδελφοι και συναδέλφισσες, όλοι και όλες γνωρίζουμε τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς, ξέρουμε ότι αύριο και τις επόμενες μέρες θα κληθούμε από κάθε μετερίζι να αντιμετωπίσουμε διάφορα θέματα που θα προκύψουν. Γνωρίζουμε όμως, ταυτόχρονα ότι με όπλο τον επαγγελματισμό, την περηφάνεια και την υπευθυνότητα που διακατέχουν όλους εμάς τους εκπαιδευτικούς Δημοτικής, Προδημοτικής και Ειδικής Εκπαίδευσης, θα βγούμε ενωμένοι και νικητές. Για το καλό της Δημόσιας Εκπαίδευσης και του κλάδου μας! 

Ως ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ γνωρίζετε πολύ καλά ότι είμαστε δίπλα σας, σε μια σταθερή και διαχρονική σχέση που κρατά δεκαετίες. Είμαστε δίπλα σας, συμπαραστάτες σε κάθε πρόβλημα, σε κάθε ανάγκη και σε κάθε πρόκληση. Μαζί θα πορευτούμε και αυτή τη χρονιά, με επίκεντρο τον Δάσκαλο και τη Δασκάλα ως κινητήρια δύναμη του δημόσιου σχολείου. Η Παράταξή μας μεγαλώνει διαρκώς και είναι σε εγρήγορση ενόψει του αυριανού εναρκτήριου λακτίσματος για τη νέα σχολική χρονιά. Καλή δύναμη και υπομονή, συνάδελφοι και συναδέλφισσες!

Ευχές, επίσης, σε παιδιά και γονείς. Καλή επιστροφή, σας περιμένουμε!"




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










539