Πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία σεμινάριο της ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία Λευκωσίας


Με θέμα σχετικό με το γνωστικό αντικείμενο των Ελληνικών στο Δημοτικό Σχολείο

Πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία, χθες Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023, ακόμη ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο της ΠΑ.Δ.Ε.Δ. Πρωτοπορία Λευκωσίας.

Μετά από τα επιτυχημένα διαδικτυακά σεμινάρια της ΠΑ.Δ.Ε.Δ. Πρωτοπορία επιστρέψαμε σε ένα ακόμη διά ζώσης σεμινάριο στο οίκημα της ΠΟΕΔ με θέμα σχετικό με το γνωστικό αντικείμενο των Ελληνικών στο Δημοτικό Σχολείο.

Η Ρέα Παπαγεωργίου (Σύμβουλος Ελληνικών, Λειτουργός Ανάπτυξης Προγραμμάτων)  είχε την ευκαιρία να επιμορφώσει 300 περίπου συναδέλφισσες και συναδέλφους εκπαιδευτικούς Δημοτικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Το σεμινάριο με θέμα  "ΘΕΜΑ - ΚΥΡΙΑ ΙΔΕΑ - ΠΕΡΙΛΗΨΗ, ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ... στην κατανόηση κειμένων. " καταπιάστηκε με την παρουσίαση και ανάλυση των βασικών εννοιών καθώς και με  παρουσίαση της αναγκαιότητα διδασκαλίας των εν λόγω δεξιοτήτων κατανόησης, με πρακτικές διδασκαλίας για τον/την εκπαιδευτικό και στρατηγικές αξιοποίησης από τον/την μαθητή/τρια, αντιστοίχιση με Δείκτες Επιτυχίας και Επάρκειας, παραδείγματα δραστηριοτήτων, παραδείγματα αξιολόγησης κ.ά.

Ως ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις/τους εκατοντάδες συναέλφισσες/συναδέλφους που αφιέρωσαν από τον ελεύθερο τους χρόνο για να επιμορφωθούν μαζί μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στην εισηγήτρια μας κα Ρέα Παπαγεωργίου για την άρτια και πρακτικότατη παρουσίαση της.
Σύντομα περισσότερες δράσεις και εκδηλώσεις από την ΠΑ.Δ.Ε.Δ. Πρωτοπορία. Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα μας στο facebook (https://www.facebook.com/padedprotoporia1/) και στο facebook group μας "ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία"  (https://www.facebook.com/groups/ekpedeftikos/).

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










626