M Βασιλείου: Περίοδος διεργασιών με το ΥΠΑΝ για έγκαιρη στελεχωση των σχολείων τη νέα σχολική χρονιά


Μπαίνουμε σιγά σιγά στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση και της φετινής σχολικής χρονιάς, δήλωσε στο ΚΥΠΕ, η Πρόεδρος της ΠΟΕΔ, Μύρια Βασιλείου. Η Η κ. Βασιλίου σημειώνει ότι βρισκόμαστε σε περίοδο διεργασιών, με το Υπουργείο Παιδείας, έτσι ώστε τα σχολεία να στελεχωθούν έγκαιρα και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την επόμενη σχολική χρονιά.

Ερωτηθείσα για την επαναλειτουργία σήμερα των σχολείων μετά τη διακοπή για το Πάσχα, η κα. Βασιλείου είπε ότι σήμερα παιδιά και εκπαιδευτικοί επέστρεψαν πίσω στις αίθουσες διδασκαλίας.

Σε ερώτηση αν είχαν ή θα έχουν συνάντηση με την νέα Υπουργό Παιδείας για ζητήματα που τους απασχολούν, η Πρόεδρος της ΠΟΕΔ είπε ότι «έχουμε ήδη θέσει, από την πρώτη κιόλας συνάντηση, στην Υπουργό κάποια ζητήματα τα οποία χρήζουν διαχείρισης ή/και επίλυσης».

«Με αισιόδοξη διάθεση και μέσα από ουσιαστικό και εποικοδομητικό διάλογο που ήδη έχει ξεκινήσει, αναμένουμε ότι πολλά εξ αυτών θα προχωρήσουν και εκπαιδευτικές πολιτικές που είναι προς όφελος της Δημόσιας Εκπαίδευσης, θα εφαρμοστούν από τον ερχόμενο Σεπτέμβρη», κατέληξε.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










654