Πραγματοποιήθηκε το 6ο Ετήσιο Τουρνουά Ποδοσφαίρου «Πολύκαρπος Βλάχος»


Διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 20 Μαΐου 2023, στο Γήπεδο YS STADIUM Αγίου Αθανασίου, το 6ο Ετήσιο Τουρνουά Ποδοσφαίρου «ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ ΒΛΑΧΟΣ», με τη συμμετοχή 12 ομάδων.

Το τουρνουά, διοργάνωσαν από κοινού η Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων και Κηδεμόνων Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης Πόλης και Επαρχίας Λεμεσού, η Επαρχιακή Επιτροπή ΠΟΕΔ Λεμεσού, η Σχολική Εφορεία Ελληνικών Εκπαιδευτηρίων Λεμεσού και ο Σύνδεσμος Γονέων του ΙΣΤ Δημοτικού Σχολείου Λεμεσού και ήταν αφιερωμένο στη μνήμη και προς τιμήν του αείμνηστου Προέδρου της Ομοσπονδίας Λεμεσού και Αναπληρωτή Προέδρου της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Γονέων Δημοτικής Εκπαίδευση, Πολύκαρπου  Βλάχου.

Ο Π. Βλάχος, που έφυγε από τη ζωή πρόωρα και άδικα,  υπήρξε ένας ενεργός πολίτης και επιτέλεσε σπουδαίο εθελοντικό  έργο στα εκπαιδευτικά δρώμενα από τις θέσεις που κατείχε στα θεσμικά όργανα των γονέων. Συγκεκριμένα, διετέλεσε Πρόεδρος και μέλος του Συνδέσμου Γονέων και Κηδεμόνων του ΙΣΤ’ Δημοτικού Σχολείου Ζακακίου επί σειρά ετών, μέλος της Γραμματείας, Αναπληρωτής Πρόεδρος και Πρόεδρος της Ομοσπονδίας  Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης Πόλης και Επαρχίας Λεμεσού, μέλος της Γραμματείας και Αναπληρωτής Πρόεδρος της Παγκύπρια Συνομοσπονδίας Ομοσπονδιών Συνδέσμων  Γονέων και Κηδεμόνων Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης.

Το τουρνουά τελούσε υπό την αιγίδα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη. Χαιρετισμό εκ μέρους του Προέδρου  απηύθυνε ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας. Εκ μέρους των διοργανωτών, χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γονέων και Κηδεμόνων Πόλης και Επαρχίας Λεμεσού, Ρένος Κουμή.

 Όλα τα έσοδα από τις εισφορές που μαζεύτηκαν στο πλαίσιο του τουρνουά,  θα διατεθούν για την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων και υποδομών των Παιδικών Κατασκηνώσεων Ομοσπονδίας Λεμεσού “Πολύκαρπος Βλάχος” και τη διασφάλιση συμμετοχής άπορων μαθητών/μαθητριών στις κατασκηνώσεις. Οι Παιδικές Κατασκηνώσεις δημιουργήθηκαν και λειτουργούν από το 1993 σε καθαρά εθελοντική βάση. Στις κατασκηνώσεις φιλοξενούνται κάθε χρόνο πέραν των 1800 παιδιών ηλικίας 11-12 χρόνων, της πόλης και Επαρχίας Λεμεσού.

Θερμές ευχαριστίες εκφράζονται  στην ΚΟΠ η οποία παραχώρησε δωρεάν τη διαιτησία του τουρνουά.  Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τις ομάδες: Παλαίμαχοι Νέας Σαλαμίνας, ΑΕΛ και ΑΡΗ, Ομοσπονδία Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικών Σχολείων πόλης και επαρχίας Λεμεσού, Συνδεσμος Γονεων και Κηδεμόνων ΚΗ’ Δημοτικού Σχολείου, Π.Ο.Ε.Δ. Λεμεσού, CNP CypriaLife , Νοσοκομείο Λεμεσού, Σύνδεσμος Διαιτητών, Τμήμα Τελωνείων, Τεχνικές Υπηρεσίες του ΥΠΑΝ και ΤΕΠΑΚ - ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ . Χωρίς την πολύτιμη  συμμετοχή τους, η υλοποίηση του τουρνουά θα ήταν αδύνατη.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας σε όλους όσοι τίμησαν τη μνήμη του ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΥ ΒΛΑΧΟΥ, είτε με την παρουσία τους, είτε με οικονομική συνεισφορά στον ευγενή φιλανθρωπικό σκοπό της εκδήλωσης και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά.

Εκ των διοργανωτών.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










603