ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία Λάρνακας: Ηγεσία που κάνει τη διαφορά και στη Λάρνακα


Δήλωση της Προέδρου της ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία Λάρνακας, Νικολίνας Νικολάου, με την ευκαιρία της σημερινής ανακοίνωσης του ψηφοδελτίου της Κίνησης.

«Είμαστε εδώ με εμπειρία και γνώση, νέα δύναμη, θέληση και αποφασιστικότητα για τον κάθε δάσκαλο/α, νηπιαγωγό, ειδική εκπαιδευτικό, ειδικό εκπαιδευτικό.

Με παρακαταθήκη το έργο μας και επιλογές νίκης, μπήκαμε πρώτοι στο χορό της ανακοίνωσης των ψηφοδελτίων ανά επαρχία, με στόχο την ανάδειξη των 100 Γενικών Αντιπροσώπων που θα εκπροσωπούν τον διδασκαλικό κόσμο την επόμενη 4ετια.

Νιώθουμε περήφανοι και οι 16 συναδέλφισσες/συνάδελφοι του ψηφοδελτίου μας, καθώς και οι δεκάδες άλλοι εκπαιδευτικοί που συνεργάστηκαν για τη σύνθεση της καλύτερης ομαδας, της ομαδας της ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία Λάρνακας

Συνδυάσαμε την εμπειρία και τη γνώση των υφιστάμενων στελεχών, με τον ενθουσιασμό, και τον δυναμισμό των νέων προσώπων που συμμετέχουν για πρώτη φορά στο ψηφοδέλτιο μας.

Μαζί πετύχαμε πολλά όπως το συνταξιοδοτικό, την επέταση του θεσμού του Υπεύθυνου Τμήματος, την επέκταση της  Προδημοτικής, την κατάργηση της αγοράς υπηρεσιών, την αύξηση οργανικών θέσεων.

Έχοντας ως όπλο τη δουλειά και την αποτελεσματικότητα μας μέσα από τις πράξεις, συνεχίζουμε και σας καλούμε να πορευτείτε μαζί μας για να διασφαλίσουμε όσα πετύχαμε και να θέσουμε τους επόμενους στόχους και τις επόμενες κατακτήσεις μας.

Με ψηφοδέλτιο, λοιπόν, που καλύπτει όλες τις βαθμίδες της δημοτικής εκπαίδευσης,  με εμπειρία αλλά και δυναμισμό και δεδομένη την εργατικότητα μας, σας θέλουμε ΜΑΖΙ ΜΑΣ για να δυναμώσει ακόμη περισσότερο η φωνή της ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία και στη Λάρνακα.

Κοιτάζουμε κάθε συναδέλφισσα και συνάδελφο στα μάτια και με προμετωπίδα τις αρχές και τις αξίες μας, το όραμα, τις θέσεις και τη δράση μας, ζητάμε τη στήριξή σας για να συνεχίσουμε να προσφέρουμε»

Νικολίνα Νικολάου

Πρόεδρος ΠΑ.Δ.Ε.Δ. Πρωτοπορία Λάρνακας

Το ψηφοδέλτιο:

1.Πρόδρομος (Μάκης) Αλαμπρίτης Δάσκαλος

2. Σταύρος Αναγνώστου Δάσκαλος

3. Γεωργία Αναστασίου Δασκάλα

4. Μαρία Δημητρίου Κουμίδου Νηπιαγωγός

5. Ελευθερία Καλλή Αντικαταστάτρια

6. Βασίλης Καραολής Δασκάλος

7. Στυλιανός Κεπόλας Συμβασιούχος ΠΟΣ

8. Ανδρέας Κολιαντρής Ειδικός Εκπαιδευτικός

9. Βασούλα Κούλα Διευθύντρια

10. Μαρία Κουτσουλλή Δασκάλα 

11. Νικολίνα Νικολάου Δασκάλα

12. Δημήτρης Πιτσιλλής Δάσκαλος

13. Τώνια Πίττα Συμβασιούχος Δασκάλα

14. Μαρία Σπαρσή Συμβασιούχος Ειδική Εκπαίδευτικός

15. Μαρία Χατζηαυξέντη Δασκάλα

16. Κούλλα Χατζηττόφα Συμβασιούχος Νηπιαγωγός




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










634