ΔΗΑΝΑ:. «Ευχαριστίες στους συναδέλφους που μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους»


Με ανακοίνωσή της η Κίνηση Δασκάλων Νηπιαγωγών ΔΗΑΝΑ για τις εκλογές της ΠΟΕΔ την περασμένη Πέμπτη αναφέρει:   

«Ευχαριστούμε τους 6329 συναδέλφους που προσήλθαν στις κάλπες και βοήθησαν στο να διεξαχθεί μια επιτυχημένη, από κάθε άποψη, εκλογική διαδικασία. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους 937 συναδέλφους που μας εμπιστεύτηκαν με τη ψήφο τους! Υποσχόμαστε ότι και αυτή την τετραετία θα εργαστούμε σκληρά για να ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες τους, αλλά και τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις. Θα αναζητήσουμε, όπως κάνουμε πάντα, τη συνεργασία με τις υπόλοιπες Κινήσεις στο Νέο Διοικητικό Συμβούλιο, με γνώμονα το συμφέρον των Συναδέλφων, του Κλάδου και της Εκπαίδευσης.

Με τη στήριξή σας καταφέραμε να διατηρήσουμε το ποσοστό μας (μικρή μείωση από 15,9% σε 15,1%). Ταυτόχρονα είχαμε μια αριθμητική αύξηση 100! ψήφων (αύξηση από 839 σε 937). Έτσι, διατηρήσαμε τις 2 έδρες (από συνολικά 13) στο Διοικητικό Συμβούλιο, εκλέγοντας τον Οργανωτικό Γραμματέα της Οργάνωσης και ακόμη ένα Μέλος. Παράλληλα, εκλέξαμε  15 Γενικούς Αντιπροσώπους, την Προεδρία του Επαρχιακού Γραφείου Κερύνειας καθώς και τον Γενικό Γραμματέα των Επαρχιακών Γραφείων Μόρφου και Πάφου!

Από σήμερα έχουμε ήδη ξεκινήσει τον προγραμματισμό της επόμενης τετραετίας μια και οι προκλήσεις που μας περιμένουν είναι πολλές. Είμαστε σίγουροι πως θα σας έχουμε δίπλα μας σε αυτή μας την προσπάθεια!

** Εκκρεμούν διαδικαστικές λεπτομέρειες εκ μέρους της Εφορευτικής Επιτροπής και συνεπώς η κατανομή των εδρών ανά Επαρχιακό Γραφείο και ανά Κίνηση θα οριστικοποιηθεί τη Δευτέρα. Τα ονόματα των συναδέλφων που έχουν εκλεγεί για τη ΔΗ.ΑΝ.Α θα ανακοινωθούν μόλις οριστικοποιηθεί αυτή η διαδικασία».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










353