Ευημερία μελών. Συνεχίζει με προσφορές η ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία για τα μέλη ΠΟΕΔ


 *ΤΩΝ ΜΑΡΙΑΣ ΚΟΥΜΙΔΟΥ, ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΧΑΤΖΗΤΤΟΦΑ και ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΛΛΗ

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 16 Ιουλίου μια ακόμη εξαιρετική εκδήλωση στη Λάρνακα. Μέσα από τα ποιήματα, τις υπέροχες μελωδίες και τραγούδια, ο Μανώλης Μητσιάς, η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και οι συνεργάτες τους έδωσαν μια πλούσια πανδεσία ήχων, ποιημάτων και χρωμάτων στον κατάμεστο χώρο του Αρχαίου Κιτίου! 

Νιώθουμε τυχεροί στην ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία γιατί ευτυχήσαμε να προσφέρουμε για άλλη μια φορά, την ευκαιρία στους/στις συναδέλφους να παρακολουθήσουν την παράσταση. 

 Η ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία συνεχίζει δυναμικά να προσφέρει στα μέλη της ΠΟΕΔ. Προσφορές και εκπτώσεις σε ξενοδοχεία για τις καλοκαιρινές διακοπές, συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, εκδηλώσεις κ.ά!

Μέσα στο πλαίσιο αυτό, ανακοινώνουμε ακόμη μια μεγάλη προσφορά. Σε συνεργασία με την παραγωγό εταιρεία, προσφέρουμε για τους εκπαιδευτικούς και τις οικογένειές τους μειωμένη τιμή (€15) για τη θεατρική παράσταση "ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΑΣΘΕΝΗΣ" που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Ιουλιου 2024 στο Παττίχειο Αμφιθέατρο ΛΑΡΝΑΚΑΣ (εισιτήρια από τα ACS, με την επίδειξη εκπαιδευτικής κάρτας μέλους). 

Παράλληλα, η ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία Λάρνακας και Αμμοχώστου προβάλλουν την εκδήλωση "Κυπρος 2024: 50 χρόνια μνήμες", σε κείμενα της αγαπητής συναδέλφου Μαρίας Χατζηαυξέντη. Η εκδήλωση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της συμπλήρωσης 50 χρόνων από την εισβολή και της αντικατοχικής δράσης της παράταξής μας. Θα πραγματοποιηθεί στις 24 και 25 Ιουλίου 2024 στο Παττίχειο Αμφιθέατρο ΛΑΡΝΑΚΑΣ (ώρα 9:00μμ) και σε αυτήν θα συμμετέχουν δημοφιλείς καλλιτέχνες (Θηβαίος, Θαλασσινός κ.ά). 

Είσοδος ΔΩΡΕΑΝ. 

Όπως πάντα, λοιπόν, η ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία βρίσκεται δίπλα στους/στις συναδέλφους. Και σε θέματα ενημέρωσης και σε συνδικαλιστικά ζητήματα, αλλά και στις προσφορές για την ευημερία των μελών. 

ΥΓ: για την ενημέρωση σας, μπορείτε να απευθυνθείτε στα στελέχη της ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία για να ενταχθείτε σε διάφορες ομάδες της παράταξής μας στα ΜΚΔ.

*Στελέχη ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία Λάρνακας




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1125