Πρόγραμμα «Πολιτισμός» (2015‐2020) –Επιχορηγήσεις Πολιτιστικών Υπηρεσιών για το 2020


Οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Πιαδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας  ανακοινώνουν ότι έχουν αναρτήσει στην ιστοσελίδα τους τα Σχέδια Επιχορηγήσεων (χρηματοδοτήσεις πολιτιστικών δραστηριοτήτων) για  τους  τομείς της Λογοτεχνίας, των Εικαστικών, της Μουσικής, του Χορού, του Θεάτρου, του Λαϊκού Πολιτισμού και του Κινηματογράφου, τα οποία εντάσσονται στο Πρόγραμμα «ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ» (2015‐2020) και θα ισχύουν για το 2020.

Σε σχέση με τα αντίστοιχα Σχέδια που εφαρμόστηκαν κατά το 2019, τα Σχέδια του Προγράμματος «ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ» για το 2020 έχουν τύχει μερικής αναθεώρησης και   επεξεργασίας σε ορισμένα σημεία τους, για σκοπούς περαιτέρω βελτίωσης της εφαρμογής τους (Παρ. Γ. Δικαιούχοι, Παρ. Θ. Επιλέξιμες Δαπάνες, Ένταση και Ανώτατο Όριο Χρηματοδότησης Δραστηριοτήτων, Παρ. Ι. Αμοιβές δημιουργικών συντελεστών, Παρ. ΙΑ. Χρόνος Υποβολής και Εξέτασης της Αίτησης, Παρ. ΙΓ. Περιορισμοί σε σχέση με τον σκοπό των δραστηριοτήτων και τον αριθμό των αιτήσεων, Παρ. ΙΣΤ. Ειδικοί Όροι και Κανόνες). Αλλαγές έχουν επίσης επέλθει και στο Έντυπο Υποβολής Αίτησης (Παρ. Γ., Δ., ΣΤ. και Ζ.)

Περισσότερες πληροφορίες για τους σκοπούς του Προγράμματος «ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ» (2015-2020) καθώς επίσης και των σχετικών επιμέρους Υποπρογραμμάτων του (δηλ. των Σχεδίων) που θα ισχύουν για το 2020, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα των Πολιτιστικών Υπηρεσιών (www.moec.gov.cy/politistikes_ypiresies/programmata).

Τονίζεται ότι η τελευταία ημερομηνία υποβολής αιτήσεων από φορείς είναι η Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2019.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1410