Πρόγραμμα «Πολιτισμός ΙΙ» 2021‐2025


Σχέδια για επιχορήγηση δραστηριοτήτων φορέων, ομάδων φυσικών προσώπων και πολιτιστικών δημιουργών για το 2022

Οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας ανακοινώνουν ότι έχουν αναρτήσει στην ιστοσελίδα τους τα οκτώ Σχέδια Επιχορηγήσεων (χρηματοδοτήσεις πολιτιστικών δραστηριοτήτων) για τους  τομείς της Λογοτεχνίας, των Εικαστικών, της Μουσικής, του Χορού, του Θεάτρου, του Λαϊκού Πολιτισμού και του Κινηματογράφου, καθώς επίσης και το διατομεακό Σχέδιο για τους πολιτιστικούς δημιουργούς, τα οποία εντάσσονται στο Πρόγραμμα «ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΙΙ» (2021‐2025) και θα ισχύουν το 2022.

Σε σχέση με τα αντίστοιχα Σχέδια που εφαρμόστηκαν κατά το 2021, τα Σχέδια του Προγράμματος «ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΙΙ» για το 2022 έχουν τύχει μερικής αναθεώρησης και   επεξεργασίας σε ορισμένα σημεία τους, για σκοπούς περαιτέρω βελτίωσης της εφαρμογής τους.

Περισσότερες πληροφορίες για τους σκοπούς του Προγράμματος «ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΙΙ» (2021-2025) καθώς επίσης και τους όρους, κριτήρια, προϋποθέσεις και διαδικασίες που ισχύουν σε σχέση με την εφαρμογή των επιμέρους Υποπρογραμμάτων του (δηλ. των Σχεδίων) που θα ισχύουν το 2022, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα των Πολιτιστικών Υπηρεσιών (www.moec.gov.cy/politistikes_ypiresies/programmata).

Τονίζεται ότι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων από φορείς είναι η Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2021. Για τις ημερομηνίες υποβολής αίτησης από τις άλλες κατηγορίες δικαιούχων (ομάδες φυσικών προσώπων και πολιτιστικοί δημιουργοί) οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν από τα επιμέρους Σχέδια.

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










726