Σε κατ΄ άρθρο συζήτηση του ν/σχ για την Ενιαία Εκπαίδευση, προχώρησαν οι φορείς της εκπαίδευσης


Κ. Νικηφόρου: Έχουμε αποφασίσει ομόφωνα ότι δεν πρόκειται να δεχτούμε να περάσει η νομοθεσία της ενιαίας εκπαίδευσης χωρίς να περάσουν ταυτόχρονα και οι κανονισμοί 

ΚΥΠΕ - Σε κατ άρθρο συζήτηση του προτεινόμενου σχεδίου νόμου για την Ενιαία Εκπαίδευση, προχώρησαν οι φορείς της εκπαίδευσης, εκπαιδευτικές οργανώσεις, ΟΕΛΜΕΚ- ΠΟΕΔ- ΟΛΤΕΚ, και οργανωμένοι γονείς Μέσης, Δημοτικής και Ειδικής Εκπαίδευσης, σε σημερινή κοινή τους συνάντηση, στην οποία συζήτησαν το προτεινόμενο σχέδιο και η οποία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΠΟΕΔ.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο Πρόεδρος της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Δημόσιων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης Κυριάκος Νικηφόρου είπε ότι έγινε μια πάρα πολύ καλή συζήτηση σε σχέση με το προτεινόμενο σχέδιο νόμου για την Ενιαία Εκπαίδευση.
«Έχουμε αποφασίσει ομόφωνα ότι δεν πρόκειται να δεχτούμε να περάσει η νομοθεσία της ενιαίας εκπαίδευσης χωρίς να περάσουν ταυτόχρονα και οι κανονισμοί διότι είναι αλληλοσύνδετα τα δύο και παίζουν σημαντικό ρόλο. Ξεκινήσαμε συζήτηση κατ΄ άρθρο του σχεδίου νόμου και θα επανέλθουμε στις 28 του μήνα για να ολοκληρώσουμε», πρόσθεσε.
Απαντώντας σε ερώτηση, ο κ. Νικηφόρου είπε ότι η Παγκύπρια Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες (Π.Ο.ΣΥ.ΓΟ.Π.Ε.Α.) έφερε κάποιες προτάσεις, τις οποίες θα πρέπει να τις μελετήσουν.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










154