Στο πλαίσιο της ενδοσχολικής επιμόρφωσης εκπαιδευτικών, το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού προγραμματίζει τη διεξαγωγή σεμιναρίου με θέμα: «Σύγχρονες προσεγγίσεις που αφορούν προβλήματα λόγου και ομιλίας».
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 12 Ιουνίου 2013, στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου, στην αίθουσα Β 213, από τις 8:30 π.μ. μέχρι τη 1:05 μ.μ.
Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο Δρ James F. Naas, Καθηγητής στο Brescia University των ΗΠΑ. Το σεμινάριο θα είναι στην αγγλική γλώσσα και δεν θα υπάρχει δυνατότητα μετάφρασης.
Διευκρινίζεται ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και θα ενημερωθούν τηλεφωνικώς ΜΟΝΟ όσοι Λογοθεραπευτές/τριες ΔΕΝ θα συμμετέχουν.
Οι Διευθυντές/ντριες των Δημόσιων Νηπιαγωγείων, των Δημοτικών και Ειδικών Σχολείων, καλούνται να αποστείλουν συμπληρωμένο το επισυναπτόμενο έντυπο, στο τηλεομοιότυπο 22428277, μέχρι τις 6 Ιουνίου 2013.
ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Σεμινάριο με θέμα: «Σύγχρονες προσεγγίσεις που αφορούν προβλήματα λόγου
και ομιλίας».
ΟΝΟΜΑ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ/ΤΡΙΑΣ:
…………………………………………………………...
ΣΧΟΛΕΙΟ: ………
……………………………………………………
ΕΠΑΡΧΙΑ: ……………………………………
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ………………………………………………
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:……………………
ΥΠΟΓΡΑΦΗ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ/ΤΡΙΑΣ………………………………………………
ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ/