Σεμινάριο της Fiona Mullen στο Alexander College/ University of the West of England


Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο με θέμα «Who was responsible for the crisis?», που διοργάνωσε ο τομέας Διοίκησης Επιχειρήσεων του Alexander College/ University of the West of England. Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου, στις νέες εγκαταστάσεις του Alexander College στη Λάρνακα.

Στόχος ήταν η διεξοδική ανάλυση και ενημέρωση των σπουδαστών καθώς και του κοινού που επέλεξε να παρακολουθήσει το σεμινάριο, σχετικά με τους πραγματικούς λόγους που ανάγκασαν τον τόπο μας να βιώνει σήμερα μια οικονομική κρίση, η ένταση και οι επιπτώσεις της οποίας ξεπερνούν κάθε προγενέστερο παράδειγμα.

Ομιλήτρια ήταν η Fiona Mullen, η οποία εξειδικεύεται εδώ και αρκετές δεκαετίες σε θέματα οικονομικών αναλύσεων και η εμπειρία της σε διαλέξεις και σεμινάρια ξεπερνά τα 20 χρόνια. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου η ομιλήτρια κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των ακροατών παρουσιάζοντας τους κύριους λόγους που οδήγησαν στην άνευ προηγουμένου κυπριακή οικονομική κρίση, ενώ παράλληλα συζήτησε το θέμα με σπουδαστές και κοινό. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, σχολίασαν το ζήτημα, ποιοι φορείς και σε ποιο βαθμό έχουν μερίδιο ευθύνης.

Το Alexander College/ University of the West of England, συνεχίζει να διοργανώνει σεμινάρια, με στόχο τη συνεχή εκπαίδευση και κατάρτιση των σπουδαστών του, προσφέροντάς τους εμπειρικές γνώσεις καταξιωμένων επαγγελματιών. Η διοργάνωση δωρεάν σεμιναρίων στόχο έχει τη σύσφιξη σχέσεων ανάμεσα στο εκπαιδευτικό ίδρυμα και στο ευρύτερο κοινό που επιθυμεί να ενημερωθεί πάνω σε θέματα δημοσίου ενδιαφέροντος.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










144