Διαδικτυακό συνέδριο για την κινηματογραφική παιδεία, που απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς


Το Πολιτιστικό Εργαστήρι Αγίων Ομολογητών διοργανώνει στα πλαίσια των κινηματογραφικών του δράσεων στις 29 και 30Ιανουαρίου (Παρασκευή και Σάββατο) ένα διαδικτυακό συνέδριο που θα απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, για την κινηματογραφική παιδεία. Το συνέδριο διοργανώνεται σε συνεργασία με το Διεθνές Κέντρο Κινηματογράφου για Παιδιά και Νέους (CIFEJ) και με τη στήριξη των Πολιτιστικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας.  

Στο συνέδριο θα λάβουν μέρος με παρουσιάσεις άτομα και εκπρόσωποι φορέων και οργανισμών, οι οποίοι θα απευθύνονται κυρίως στους εκπαιδευτικούς στην Κύπρο για την κινηματογραφική παιδεία, τη σημασία της, τρόπους να ενταχθεί στα σχολεία και άλλα θέματα που τους απασχολούν. Το συνέδριο είναι ανοικτό στο κοινό και δωρεάν και θα μπορούν να το παρακολουθήσουν όλοι όσοι ενδιαφέρονται για το θέμα της Κινηματογραφικής Παιδείας, όχι μόνο εκπαιδευτικοί. Στο τέλος του συνεδρίου θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης από την CIFEJ. 

Το συνέδριο θα αρχίσει την Παρασκευή στις 4μμ μέχρι τις 6μμ, και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο από τις 10πμ μέχρι τη 1:30μμ.  

Επισυνάπτεται σχετικό υλικό,  το αναλυτικό πρόγραμμα, καθώς και άλλα στοιχεία και λεπτομέρειες για δηλώσεις συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










972