Στ. Στυλιανού. Προειδοποιήσαμε το Υπ. Παιδείας για τις προαγωγές. Στους 26 οι επηρεαζόμενοι.


Στους 26 ανέρχονται τελικά οι προαχθέντες της Μέσης Εκπαίδευσης, των οποίων οι θέσεις παγοποιούνται μετά από γνωμάτευση  της Νομικής Υπηρεσία. Στους 18 που αναφέραμε στην πρώτη μας είδηση προστίθενται άλλοι 8 Βοηθοί Διευθυντές που ανακοινώθηκαν στις 10 του μήνα.(http://www.paideia-news.com/index.php?id=109&hid=7303)

Όπως ανέφερε στο Paideia-News.com o πρόεδρος της Επιτροπής Εκπαιδευτικής υπηρεσίας Στέλιος Στυλιανού επικοινώνησε προχθές με τη Γενική Διευθύντρια του υπουργείου Παιδείας στην οποία μετέφερε τα δεδομένα που υπήρχαν.

Απαντώντας σε ερωτήσεις αναγνωστών μας γιατί στάλθησαν οι επιστολές για τις 41 προαγωγές που έγινα στη Δημοτική στις 9 του μήνα και δεν στάλθηκαν για τις προαγωγές που έγιναν στις  10 του μήνα   και μετά για τη Μέση, ο κ. Στυλιανού είπε ότι για την κάθε βαθμίδα, η λειτουργός είναι διαφορετική. Διευκρίνισε ταυτόχρονα ότι ο φόρτος εργασίας της Δημοτικής με της Μέσης δεν είναι ο ίδιος. Στη Μέση τόνισε, υπάρχουν αρκετές ειδικότητες  και η λειτουργός έπρεπε να προετοιμάζει και τη διαδικασία των καταλόγων των συμβουλευτικών επιτροπών και των συνεντεύξεων. Εξάλλου, δεν υπήρχε άλλη τέτοια περίπτωση που να υπολογίζαμε τον κίνδυνο που θα ακολουθούσε.

Απαντώντας σε ερώτησή μας, αν το Υπουργείο Παιδείας ζητήσει εξαιρέσεις και για άλλες θέσεις,   η ΕΕΥ θα είναι σε θέση να τις κάνει, ο κ. Στυλιανού  είπε ότι σε λίγο αρχίζει η διαδικασία των μεταθέσεων, και η πρώτη φάση τους θα τελειώσουν το δεύτερο 15νθημερο του Μάη.  Αν έλθουν μέχρι το τέλος του Ιουνίου  πρόσθεσε, θα υπάρχει η δυνατότητα να γίνουν ,αν έλθουν αργότερα τότε  θα προκληθεί πρόβλημα στη διαδικασία της έγκαιρης στελέχωσης των σχολείων.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










201