Η Επιτροπή Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας αποφάσισε να προσφέρει τον πιο κάτω μόνιμο με δοκιμασία διορισμό Εκπαιδευτικού Λειτουργού Σχολείων Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης, με ισχύ από 10 Οκτωβρίου 2022.
Νοείται ότι η προσφορά διορισμού γίνεται υπό την αίρεση ότι οι υποψήφιοι πληρούν τις σχετικές απαιτήσεις του Σχεδίου Υπηρεσίας και της νομοθεσίας.
Η προσφορά των μόνιμων με δοκιμασία διορισμών στη θέση Καθηγητή (Κλ. Α8, Α10 και Α11) γίνεται μετά την απόφαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών και Προϋπολογισμού της Βουλής των Αντιπροσώπων, για εξαίρεση από την αναστολή πλήρωσης θέσεων, σύμφωνα με τους περί της Απαγόρευσης Πλήρωσης Κενών Θέσεων στο Δημόσιο και στον Ευρύτερο Δημόσιο Τομέα (Ειδικές Διατάξεις) Νόμους, για τις ανάγκες της Μέσης Εκπαίδευσης και, μετά από σχετική εισήγηση της Αρμόδιας Αρχής.
Οι διοριζόμενοι καλούνται να παρουσιαστούν στις 10 Οκτωβρίου στο συντονιστικό σχολείο της Επαρχίας
όπου έχουν διοριστεί, εκτός εάν, εν τω μεταξύ ενημερωθούν, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΥΠΑΝ, για το
σχολείο στο οποίο πρέπει να παρουσιαστούν.
Επαρχία Λευκωσίας |
Παγκύπριο Γυμνάσιο Λευκωσίας |
Επαρχία Λάρνακας |
Παγκύπριο Λύκειο Λάρνακας |
Επαρχία Λεμεσού |
Λανίτειο Λύκειο Λεμεσού |
Επαρχία Πάφου |
Λύκειο Α΄ Εθνάρχη Μακαρίου Γ΄ Πάφου |
Επαρχία Αμμοχώστου |
Λύκειο Παραλιμνίου |
ΜΟΝΙΜΟΣ ΜΕ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΔΙΟΡΙΣΤΕΩΝ
Θρησκευτικών |
|
|
Φάκελος |
Ονοματεπώνυμο |
Εις |
19422 |
Παναγιώτης Θωμά |
Λεμεσό(24) |