Αιτήσεις για την πλήρωση κενών θέσεων Σχολικών Βοηθών/Συνοδών


Η Εφορεία Ελληνικών Εκπαιδευτηρίων Λευκωσίας ανακοινώνει ότι δέχεται αιτήσεις από ενδιαφερόμενους/νες για την πλήρωση κενών θέσεων Σχολικών Βοηθών/Συνοδών για παιδιά με ειδικές ανάγκες σε Σχολεία της Εκπαιδευτικής της Περιφέρειας Μέσης, Δημοτικής και Προδημοτικής Εκπαίδευσης.  Εκτός από το πρωϊνό ωράριο που είναι 7.15 π.μ .- 1.35 μ.μ., υπάρχουν και θέσεις για το ολοήμερο σχολείο, με ωράριο 1.30 μ.μ. - 4 μ.μ.

ΠΡΟΣΟΝΤΑ:

  1. Απόφοιτος/η Λυκείου ή πενταετής πείρα με παιδιά με ειδικές ανάγκες σε ανάλογο ίδρυμα ή σχολείο.
  2. Δίπλωμα ανώτερων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων σε θέματα ειδικής εκπαίδευσης, νηπιαγωγείου, ψυχολογίας, νοσηλευτικής, κοινωνικού λειτουργού ή άλλου σχετικού με την πιο πάνω εργασία θέματος, θα θεωρηθεί ως επιπρόσθετο προσόν.
  3. Να είναι υγιείς.

Οι ενδιαφερόμενοι/νες μπορούν να αποτείνονται στην Εφορεία Ελληνικών Εκπαιδευτηρίων Λευκωσίας, για εξασφάλιση της σχετικής αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος και όρους εργοδότησης για τις πιο πάνω θέσεις.

Όλες οι αιτήσεις θα πρέπει να παραδοθούν στα γραφεία της Εφορείας Λευκωσίας, στην οδό Αιγέως και Λυσίππου, 1035 Λευκωσία, τηλ. 22459722/704 το αργότερο μέχρι την Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 12 μ.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1918