Για πρώτη φορά η Κύπρος κερδίζει δύο χάλκινα μετάλλια στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Πληροφορική


Για πρώτη φορά στην 30χρονη παρουσία της στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Πληροφορικής (ΙΟΙ) η Κύπρος κερδίζει δύο χάλκινα μετάλλια με τους Χαράλαμπο Γεωργίου και Δημήτρη Χρυσοστόμου! Εξαιρετική παρουσία και από τους Χρίστο Φαλά και Θεοφάνη Ορφανού που συμμετείχαν επίσης στην παγκόσμια διοργάνωση η οποία διεξήχθη διαδικτυακά στις 21-25 Ιουνίου 2021.

Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Πληροφορικής συγχαίρει όλα τα μέλη της εθνικής μας ομάδας και στους καθηγητές τους! Καλή επιτυχία και στους μαθητές που θα συμμετέχουν στην Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Πληροφορικής Νέων (EJOI) που θα διεξαχθεί επίσης διαδικτυακά στις 24-28 Αυγούστου 2021.

Οι ομάδες που εκπροσωπούν την Κύπρο στους διεθνείς διαγωνισμούς προκύπτουν από την Παγκύπρια Ολυμπιάδα Πληροφορικής που διοργανώνεται ετησίως από τον Κυπριακό Σύνδεσμο Πληροφορικής (Cyprus Computer Society – CCS)  σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, με τη στήριξη ιδιωτικών οργανισμών και τη συνεισφορά εθελοντών που αναλαμβάνουν την προετοιμασία των ομάδων.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










2753