Εκπαιδευτική Ημερίδα ΕΟΚ και Παν. Νεάπολις με θέμα «Εκπαίδευση και Κοινωνική Ενσωμάτωση»


Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Κύπρου, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του, διοργανώνει στην Πάφο Εκπαιδευτική Ημερίδα με θέμα «Εκπαίδευση και Κοινωνική Ενσωμάτωση», σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο ΝΕΑΠΟΛΙΣ. Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου ΝΕΑΠΟΛΙΣ την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019, από τις 16:30 μέχρι τις 19:30.

Κεντρικοί ομιλητές θα είναι ο Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κύπρου Χάρης Ψάλτης με θέμα «Κοινωνική ψυχολογία και διαφορετικότητα: διακοινοτικές σχέσεις και μετανάστευση στην εκπαίδευση, και ο Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου ΝΕΑΠΟΛΙΣ με θέμα «Τα προβλήματα των παιδιών μεταναστών, οι ψυχολογικές συνέπειες και το εκπαιδευτικό σύστημα: η σημασία της πολυπολιτισμικότητας».

Θα ακολουθήσει σύντομη αναφορά/παρουσίαση από εκπαιδευτικούς δημοτικής και μέσης εκπαίδευσης που έχουν σχετικές εμπειρίες και η Ημερίδα θα ολοκληρωθεί με συζήτηση. Τη συζήτηση θα συντονίσουν οι Πρώτοι Λειτουργοί Εκπαίδευσης Γενεθλής Γενεθλίου και Ζωή Οδυσσέως Πολυδώρου.

  • · Η συμμετοχή στην Ημερίδα είναι δωρεάν και για εγγραφή οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τον ακόλουθο σύνδεσμο: http://bit.ly/eokpafos2019.
  • · Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί Πιστοποιητικό Συμμετοχής.
  • · Κατά τη διάρκεια της Ημερίδας θα εγγράφονται νέα μέλη στον Εκπαιδευτικό Όμιλο Κύπρου.



Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1332