Τελετή αποφοίτησης Alexander College/ University of the West of England


Σε μια εντυπωσιακή και συγκινητική εκδήλωση που έλαβε χώρα την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013, στον κατάμεστο εξωτερικό  χώρο του «Κτήμα Μακένζι» στη Λάρνακα, πραγματοποιήθηκε η  22η ετήσια τελετή αποφοίτησης και final show του Alexander College/ University of the West of England. Δήμαρχοι, βουλευτές και άλλοι επίσημοι, αλλά και περισσότερα από 900 άτομα, παρευρέθηκαν για να τιμήσουν τους 120 σπουδαστές που αποφοίτησαν τη φετινή χρονιά.

Κατά τη διάρκεια της τελετής απονεμήθηκαν οι προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί τίτλοι σπουδών, σε μια εκδήλωση που θέλησε κατ’ αρχήν να στείλει μηνύματα αισιοδοξίας προς τους αποφοίτους, μιας συγκυριακά δυσμενούς περιόδου. Στη συνέχεια, ακολούθησε η απονομή των επαίνων στους αρίστους φοιτητές.

Πρώτος ανέβηκε στο βήμα ο Διευθυντής της Σχολής, κ. Άντης Λόππας, καλωσορίζοντας τους αποφοίτους, τους γονείς και τους προσκεκλημένους.

Το βήμα φιλοξένησε μεταξύ άλλων τους, Πανίκκο Γεωργούδη, εκπρόσωπο του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, Alex Gilkison, Pro vice chancellor ως  εκπρόσωπο του University of the West of England, καθώς και τους Δημάρχους Λάρνακας και Αραδίππου, κ. κ. Ανδρέα Λουρουτζιάτη και Ευάγγελο Ευαγγελίδη αντίστοιχα.

Ο κ. Ευαγγελίδης στο χαιρετισμό του επεσήμανε το ανιδιοτελές κοινωνικό έργο που επιτελεί εδώ και χρόνια το Alexander College. Η προσφορά του, είπε  είναι σημαντική και δεν περιορίζεται στην προσφορά υποτροφιών, αλλά και χρηματικής βοήθειας σε όσους έχουν ανάγκη.

Ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Ανδρέας Λουρουτζιάτης εξήρε το υψηλό επίπεδο ακαδημαϊκών σπουδών που προσφέρει το Alexander College, το οποίο πλέον συνοδεύεται από σύγχρονες κτηριακές εγκαταστάσεις ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Παράλληλα, ευχήθηκε στους απόφοιτους επιτυχία στη συνέχιση των σπουδών τους και στην επαγγελματική τους ζωή.

Την τελετή αποφοίτησης ακολούθησαν τα εγκαίνια της καλλιτεχνικής έκθεσης που πραγματοποιήθηκε στον εσωτερικό χώρο. Καθηγητές και φοιτητές παρουσίασαν με περηφάνια τη δουλειά ενός ολόκληρου έτους, αποδεικνύοντας το υψηλό επίπεδο στους κλάδους του Alexander College.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










154