ΤΕΠΑΚ: Τελική εκδήλωση του έργου STEAM στις 28 Ιουνίου


Πραγματοποιείται την Τρίτη,  28 Ιουνίου 2022, η τελική εκδήλωση του έργου STEAM η οποία θα λάβει χώρα στο μεγάλο αμφιθέατρο του κτηρίου «Τάσος Παπαδόπουλος» στο Τεχνολογικό Πανεπιιστήμιο Κύπρου(ΤΕΠΑΚ), από τις 18:00 έως τις 21:00 μ.μ.

Σημαντική θα είναι η παρουσία της Αναπληρώτριας Μόνιμης Γραμματέως του Υφυπουργείου Ναυτιλίας, Κας Ηλιάνας Χαραλάμπους.

Η τελική εκδήλωση περιλαμβάνει παρουσιάσεις από όλους τους εταίρους του STEAM που συνοψίζουν σημαντικά αποτελέσματα, βελτιώσεις και επιτεύγματα του έργου.

Το STEAM (Sea traffic Management at the Eastern Mediterranean-Διαχείριση της θαλάσσιας κυκλοφορίας στην Ανατολική Μεσόγειο) είναι ένα τριετές έργο που ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2019 με προϋπολογισμό περίπου 1 εκατ. ευρώ. Το έργο συντονίζεται από το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) με τα Ερευνητικά Ινστιτούτα της Σουηδίας (RISE) να συμμετέχουν στο έργο ως ξένος ερευνητικός οργανισμός. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση:  https://steam.cut.ac.cy/the-project/.

Επιπλέον, η κοινοπραξία STEAM αποτελείται από την Αρχή Λιμένων Κύπρου (Cyprus Port Authority), τον Κυπριακό Σύνδεσμο Ναυτιλίας (Cyprus Shipping Association) και τις ιδιωτικές εταιρείες Tototheo Maritime, A.T. DeLevant Business Solutions και Cyprus Subsea Consulting and Services.

Επίσης, πολύ σημαντική είναι η συμμετοχή καθιερωμένων φορέων του κυπριακού ναυτιλιακού τομέα, όπως το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο, το Ναυτιλιακό Ινστιτούτο Ανατολικής Μεσογείου (Mar.In.E.M.) και οι ιδιωτικές εταιρείες που διαχειρίζονται σήμερα τις τερματικές λειτουργίες στο λιμάνι της Λεμεσού: DP WORLD Limassol, EUROGATE Limassol Container Terminal και P&O Maritime.

Δρ. Μιχάλης Μιχαηλίδης,

Επίκουρος Καθηγητής, Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, Μηχανικών Υπολογιστών και Πληροφορικής.

michalis.michaelides@cut.ac.cy

 

 

 

 

 

www.cut.ac.cy | Τηλ.: +357 2500 2409 | Ηλ. ∆ιεύθυνση: PublicRelations@cut.ac.cy

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










584